Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

 

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa. Aavinen sai tehtyä tarvittavia muutoksia organisaatiossa ja toiminnassa, ja korjattua TUTO-konsernin operatiivisen tuloskunnon usean sadan tuhannen euron miinuksesta nollatasolle.

Samalla TUTO Hockeyn omaa pääomaa on vahvistettu nykyisten omistajien merkkaamilla anneilla. Näin ollaan päästy tilanteeseen, jossa yhtiön kurssi on nyt oikea ja paremmat ajat ovat jo oven takana. Ponnistelut yhtiön peräsimessä ovat kuitenkin vaatineet veronsa ja viestikapula tarvitsee nyt uuden kantajan.

– Kulunut vajaa neljä vuotta on ollut monella tapaa erittäin haastava, mutta myös äärimmäisen mielenkiintoinen ja opettavainen matka suomalaiseen urheilubisnekseen. Olen ollut etuoikeutetussa asemassa päästessäni johtamaan rakastamaani seuraa TUTO Hockeytä. Koen suurta ylpeyttä ja tyytyväisyyttä siitä, miten olemme saaneet pienellä organisaatiolla vaikeassa taloudellisessa tilanteessa kehitettyä TUTO Hockeyn brändiä, ottelutapahtumaa ja palveluja lähelle liigatasoa sekä käännettyä kurssin vahvasti tappiollisesta yhtiöstä terveeksi. Aika TUTOn peräsimessä on kuitenkin vaatinut veronsa, eikä tällä kaudella ole ollut enää samanlaista 110 prosenttista kipinää ja tarmoa, mitä aiemmin oli, ja mitä tässä tehtävässä pitää olla, jotta voidaan nousta taas seuraavalle tasolle. Aika perheen ja lasten parissa on myös jäänyt liian vähälle. Niinpä olen viime syksynä käynyt keskusteluja hallituksen puheenjohtajan Tuomas Haanpään kanssa siitä, että työlleni olisi hiljalleen syytä alkaa etsiä jatkajaa. Nyt, kun uusi toimitusjohtaja on löytynyt, on aikani kiittää yhteistyökumppaneita, kannattajia, TUTO-organisaatiota sekä koko TUTO- perhettä, Dani Aavinen tiivistää aikansa TUTOn pitkäaikaisimpana toimitusjohtajana.

Uusi toimitusjohtaja julkaistaan loppuviikosta ja hän aloittaa TUTO Hockeyn palveluksessa helmikuun aikana. Aavinen jatkaa uuden toimitusjohtajan tutorina kuluvan kauden loppuun. Kauden jälkeisestä ajasta kysyttäessä Aavinen toteaa:

– Aivan ensin haluan viettää kunnolla aikaa perheen ja lasten kanssa, kun sitä ei tässä tehtävässä liiemmin ole ollut ja lapset kasvavat hurjaa vauhtia. Tulevaisuuden työkuvioiden suhteen on muutamia suunnitelmia, mutta mitään päätöksiä en ole vielä tehnyt. Katsotaan ihan rauhassa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää