Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaiset vauhdissa Italiassa – Riikka Honkanen ja Erika Pykäläinen pisteille

Vauhtilajien maailmancup jatkui tänään Italian Val Gardenassa Super-G:n osakilpailulla. Andreas Romar starttasi lähtönumerolla 67 sijoittuen kilpailussa 48:nneksi, 2.20 sekuntia kärkiajasta.

Super-G:n voittoon laski Norjan Aksel Svindal, 1:28.65. Toiselle sijalle taipui isäntämaan Christofer Innerhofer, 0.05 sekuntia Svindalista. Kisan kolmanneksi nopeimman ajan laski Norjan Kjetil Jansrud, +0.27.

Romarin maailmancup jatkuu lauantaina, kun vuorossa on syöksylaskun osakilpailu. Syöksylaskua voit seurata suorana lähetyksenä Yle TV 2 klo 12.45 ja Yle Areenasta.

Sunnuntaina katseen kääntyvät kohti Italian Alta Badiaa, jossa maailmamcup jatkuu suurpujottelulla. Kisaan starttaavat Samu Torsti, Eemeli Pirinen ja Arttu Niemelä.

Riikka Honkanen ja Erika Pykäläinen laskivat pisteille Eurooppa Cupissa

Samaan aikaan Italiassa kisattiin myös naisten Eurooppa Cupin suurpujottelun osakilpailu Andalo Paganellassa 13.-14.12. Lähtöviiksellä nähtiin kolme suomalaisnaista: Riikka Honkanen, Erika Pykäläinen ja Julia Toiviainen. Honkanen ja Pykäläinen laskivat 30 parhaan joukkoon ansaiten EC-pisteitä.

Torstaina kisatussa suurpujottelun osakilpailussa lähtönumerolta 43 startannut Pykäläinen oli kilpailun 16:s, 3.81 erolla kärkeen. Honkanen oli kilpailun 21:s. Toiviainen sijalla 43. Voittoon laski Puolan Maryna Gasienica-Daniel ajassa 2:17.23.

Tänään Honkanen jatkoi pistejahtia ja oli kilpailun 22. Toiviainen jäi täpärästi pisteittä sijalle 34. Pykäläisen kilpailupäivä keskeytyi ensimmäiseen kierrokseen. Voittoputkeaan jatkoi puolalainen Maryna Gasienica-Daniel, 2:18.72.

- Nämä kisat olivat aika haastavat kun rinne oli todella jäinen. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen pisteistä ja siitä, että lasku tuntuu jälleen hyvälle, summasi Honkanen kuulumisia Italiasta.