Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Nieminen TUTOon

Ville Nieminen TUTOon

 

TUTO Hockey on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen viime kaudella Heinolan Peliitoissa hyökännee Ville Niemisen kanssa. TUTO-risteilyn yhteydessä julkistettiin myös hyökkääjien Tommi Niskasen ja Mark Viitasen liittyminen TUTOon. Eetu Elo ja Jere Rouhiainen ovat solmineet puolestaan jatkosopimukset. 

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola on tyytyväinen nyt julkaistuihin pelaajasopimukseen sekä joukkueen runkoon.

- Nämä kiinnitykset täydentävät erinomaisesti jo julkaistua joukkueen runkoa. Nyt perusta on kasassa ja sitä tullaan vahvistamaan vielä ennen kauden alkua kun valmentaja on selvillä. Tällä rungolla voidaan kuitenkin siirtyä levollisin mielin kesätauolle.

Alla on Aittolan kommentit tuoreimmista sopimuspelaajista.

Jere Rouhiainen

- Rouhiaisen viime kausi jäi pahasti vajaaksi loukkaantumisen takia. Hän  ehti kuitenkin osoittamaan keväällä, että on terveenä sarjan parhaita  kiekollisia pakkeja. Rouhiaisella on tarjolla ensi kaudella ison vastuun  ruutu.

Eetu Elo

- Halusimme ehdottomasti katsoa tämän kortin Elon kanssa. Viime kausi meni alkuun kuntouttaessa ja heti kun mies pääsi vauhtiin, tuli uusi loukkaantuminen. Nyt Elo saa alleen ehjän kesän ja hän halusi itse  ehdottomasti kilpailla paikasta kovassa joukkueessa. Elo on luontainen maalintekijä, jolta odotamme ensi kaudella läpimurtoa Mestiksessä.

Ville Nieminen

Nieminen on yksinkertaisesti pelaaja, jonka jokainen joukkue tarvitsee.  Hän on itseään säästelemätön työrukkanen, joka laittaa itsensä alttiiksi  oma jengin edun vuoksi. Sydäntä tulee mukaan päivittäiseen arkeen.

Mark Viitanen 

Viitanen on TUTOn oma kasvatti, joka on kerännyt viime vuodet kokemusta  Kiinasta ja Heinolasta. Kokoonpanossa ei ole koskaan liikaa omia  kasvatteja, joten on erittäin hienoa saada Viitanen takaisin TUTOon  seuraavaksi kahdeksi kaudeksi.

Viitanen on isokokoinen voimahyökkääjä, joka hyödyntää kokoaan ja tarjoaa kannattajille fyysistä jääkiekkoa. Hän puskee laidaltaan kohti maalia kuin puskutraktori. Maalivahtien harmiksi Viitasella on voiman  lisäksi erittäin kova laukaus, joten hänen toimesta voidaan odottaa  maaliverkkojen vinkuvan Marli Areenalla.

Tommi Niskanen

Niskanen tulee A-nuorten kärkisentteriksi ja taistelee paikasta Mestikseen. Hän on erinomainen dynaaminen keskushyökkääjä, joka oli JYPin johtava pelaaja viime kaudella Nuorten SM-liigassa. Hän tuo joukkueeseen luisteluvoimaa sekä pelitaitavuutta. Niskasen myötä  meillä  on erinomainen kilpailutilanne keskushyökkääjien kohdalla.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää