Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turun Riennon naisten joukkueen tavoitteena 2011-12 nousu mestaruussarjaan

 
Turun Riennon naisten joukkueen tavoitteena 2011-12 nousu mestaruussarjaan

Kokenut Juha ´Ronde´ Ruohonen vastaa lajivalmennuksesta ja Ossi Nikula fyysisestä valmennuksesta. Joukkueen pelaajarunko säilyy samana.

Turun Riennon naisten koripallojoukkueen selkeänä tavoitteena on nousu naisten mestaruussarjaan kaudeksi 2012-2013. Tavoite on johdettu seuran isommasta visiosta pelata Turun uudessa palloiluhallissa menestyvää naisten mestaruussarjakoripalloa.

Lajivalmennus Juha Ruohosen vastuulla

Riento on tehnyt jatkosopimuksen Juha Ruohonen kanssa. Ronde on itse pelannut ja valmentanut mestaruussarjatasolla useita vuosia ja näkee tavoitteen saavuttamisen mahdolliseksi. Viime kauden perusteella Ronde toteaa seuraavaa: ´Saimme vietyä hienosti asioita eteenpäin, mutta kaudesta jäi sellainen tunne, että juttu ja työ jäivät vähän kesken. Täydellä energialla ja hyvällä motivaatiolla lähdemme tulevaan kauteen toteuttamaan tavoitettamme. Joukkueen harjoittelua sekä kaikkea tekemistä viemme askel askeleelta kohti mestaruussarjan vaatimustasoa. Joukkue on täynnä motivoituneita ja yhteiseen tavoitteeseen sitoutuneita hienoja pelaajia, joiden kanssa on mukava tehdä töitä´, toteaa Ronde vielä jatkopestistään.

Joukkueen pelaajarunko säilyy samana

Lähes kaikki joukkueen avainpelaajat ovat jatkamassa pelaamistaan Turun Riennossa. Hyvin pelanneet seuran omat kasvatit Janni Palonen ja Jenny Lausti jatkavat, samoin kuin nuoret Taru Madekivi, Tiia Hietanen ja Camilla Grönberg. Kauden 2009-2010 seuran paras pelaaja Carita Alander jatkaa myös pelaamista samoin kuin Turussa opiskelevat Margareeta Mäkelä, Sara Suominen ja Heli-Maija Koukkari. Muutamalla runkopelaajalla on vielä rakennettava sopiva kokonaisuus opiskelun, pelaamisen, äitiyden tai muun elämän yhteensovittamisen suhteen, jotta pelaaminen mahdollistuisi. Kauden aikana upeasti kehittynyt Sofia Pelander näkee myös ykköspelaamis- ja harjoittelupaikan olevan Turussa. Hän on pyrkimässä Turkuun opiskelemaan ja opiskelupaikan varmistuttua pelaaminen Turussa on mahdollista.

Riento tarjoaa laadukasta päivittäisvalmennusta

Turun Riento panostaa nyt ja jatkossa valmennuksen laatuun päivittäisharjoittelussa. Riento haluaa tarjota parasta mahdollista valmennusta sekä omille Riennon kasvateille, että mahdollisesti Turkuun opiskelemaan tuleville motivoituneille pelaajille. ´Emme tule jatkossakaan kilpailemaan pelaajista isolla taloudellisella panoksella, mutta voimme tarjota pelaajille ammattitaitoista ja korkeatasoista valmennusta ja mahdollisuuden olla mukana yhdessä Suomen suurimmista ja kehittyvimmistä tyttö- ja naiskoripalloseuroista´, toteaa Riennon koripallon puheenjohtaja Tuula Madekivi. Myös joukkueen taustaryhmä on sitoutunut toimimaan tavoitteiden mukaisesti, parantamaan ottelutapahtumia, kehittämään varainhankintaa ja luomaan parempia olosuhteita yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Fysiikkavalmentaja Ossi Nikula

Easyway Finland Oy:n toimitusjohtaja Ossi Nikula tulee alkavalla kaudella vastaamaan fysiikkaharjoitusten käytännön toteutuksesta. Myös toiminnan taustalla suoritettava suunnittelu ja kehitystyö kuuluvat Ossi Nikulan vastuulle. Tavoitteena on aktiivisesti kehittää valmennusta ja sitä kautta koko toimintaa mahdollisimman monitasoisesti ja ammattimaisesti. ´Riento kykeni vastaamaan vaatimuksiini motivoivasta sekä kehittyvästä valmennusympäristöstä. Toiminnan ammattimaisuus oli minulle tärkein peruste ja tätä kautta kykenin perustelemaan ratkaisuni jatkaa valmennuksen parissa myös ammatillisesta näkökulmasta. Toivottavasti kova tekemisen laatu heijastuu positiivisesti myös kokeneeseen pelaajakaartiin. Aikaisempien kahden kauden kokemukset ovat olleet kannustavia´, kertoo Ossi ajatuksistaan alkavan kauden kynnyksellä.

´Intensiiviset viikonloppuleirit tulevat rytmittämään kesän ja kauden harjoittelua. Leirien sisällöt tulevat olemaan todella monipuolisia, fysiikka -ja lajiharjoittelusta luentoihin, erilaisiin testeihin sekä oppimistehtäviin´, toteavat valmentajat vielä muutoksista aikaisempaan ohjelmaan.

Riennon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Riento - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Hänninen jatkaa Urassa

Ville Hänninen jatkaa Urassa

Ville Hänninen jatkaa kaudella 2020-2021 Ura Basketissa. Jatkopahvi merkitsee jo A-ikäisenä Uraa edustaneelle NaKon ja TuNMKY:n kasvatille viidettä kautta sopimuspelaajana Uran edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Timi Puittinen Kristikan uusin sopimuspelaaja

Timi Puittinen Kristikan uusin sopimuspelaaja

Kristika Turku on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Timi Puittisen kanssa.

Lue lisää
Anton Kankaanpää ja Kristika Turku solmivat 2 vuoden sopimuksen

Anton Kankaanpää ja Kristika Turku solmivat 2 vuoden sopimuksen

Lappeenrannan NMKY:n kasvatti Anton Kankaanpää on pelannut edelliset kolme kautta (2017-2020) Jyväskylän JBA:n riveissä.

Lue lisää
Turun Riennon tavoitteet korkealla - joukkue vahvistunut viime kaudesta

Turun Riennon tavoitteet korkealla - joukkue vahvistunut viime kaudesta

Turun Riennon naisten koripallojoukkueen tavoitteena on menestys ensinnäkin naisten I divisioonassa ja sitä kautta nousu naisten mestaruussarjaan kaudeksi 2012-2013.

Lue lisää
Turun Riennon naisten joukkueen tavoitteet korkealla

Turun Riennon naisten joukkueen tavoitteet korkealla

Turun Riennon naisten koripallojoukkueen tavoitteena on menestys ensinnäkin naisten I divisioonassa ja sitä kautta nousu naisten mestaruussarjaan kaudeksi 2012-2013.

Lue lisää
Riennon Sofia Pelander universiadijoukkueeseen

Riennon Sofia Pelander universiadijoukkueeseen

Suomen naisten koripallomaajoukkueelle on myönnetty paikka Kiinan Shenzhenissä 12.-23.8.2011 pelattaviin ´opiskelijoiden olympialaisiin´, universiadeihin.

Lue lisää