Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

20-vuotias Turkuhalli on nyt HK Areena

 
20-vuotias Turkuhalli on nyt HK Areena

Uuden HK Areena -nimen saanut Turkuhalli oli valmistuessaan syksyllä 1990 Suomen ensimmäinen monitoimihalli, joka on suunniteltu sekä urheilun että viihteen suurtapahtumien näyttämöksi. Kaupunkilaisille rakkaan jääkiekon ansiosta hallista on tullut yksi turkulaisuuden symboleista, minkä edelleen vahvistamiseen uusi yhteistyösopimus tähtää.

”Yhteistyö Turkuhallin kanssa on luontevaa juuriltaan turkulaiselle HKScanille ja konsernin Suomen toiminnosta vastaavalle HK Ruokatalolle. Lounais-Suomen Osuusteurastamona vuonna 1913 aloittaneeseen yritykseen liitettiin myöhemmin mm. Helsingin Kauppiaat Oy jonka kautta käyttöön otettiin HK-tuotemerkki. Lihantuottajien LSO Osuuskunta on konsernin suurin omistaja ja pääkonttorimme sijaitsee Kupittaanpuiston laidalla Turussa”, kertoo HKScan Oyj:n toimitusjohtaja Matti Perkonoja.

”Yhteistyösopimus antaa meille hyvät mahdollisuudet rakentaa erilaisia tapahtumien ja ravintoloiden ruokamyyntiin sopivia konsepteja ja kehittää niitä yhdessä hallin ravintolapalveluiden kanssa”, toimitusjohtaja Perkonoja jatkaa.

Kahden vuosikymmenen aikana Turkuhallissa on koettu lukemattomia urheilun ja viihteen tähtihetkiä. Jääkiekon MM-kisoja hallissa on pelattu kolmesti ja seitsemän kertaa on juhlittu TPS:n jääkiekon Suomen mestaruutta. HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Kari Hietarinta näkee HK-yhteistyön positiivisena signaalina hallin tulevaisuutta ajatellen.

”HK Areena tuo yhteen vahvat varsinaissuomalaiset toimijat ja antaa uutta potkua hallin ja sen tuotetarjonnan kehittämiseen. HK:n rooli hallin keskeisenä tavarantoimittajana ja kiekkoyleisön muonittajana vahvistaa pitkään jatkunutta yhteistyötämme”, Hietarinta toteaa.

Hallin historiaan ovat nimensä kirjanneet myös monet maailman huippuartisteista. 20 vuoden esiintyjälista ulottuu Placido Domingosta Elton Johniin ja Manhattan Transferista AC/DC:n. Turkuhalli on ollut näyttämö myös sirkustaiteelle, menestysmusikaaleille ja suurtanssiaisille.

”Uudesta yhteistyösopimuksesta on helppo iloita. Omalla nimellään sitoutunut aktiivinen kumppani tulee varmasti lisäämään niin suuren yleisön kuin tapahtumajärjestäjienkin kiinnostusta hallimme monipuolisia mahdollisuuksia kohtaan. Uudistuva HK Areena on katettu elämyksille”, vakuuttaa Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin toimitusjohtaja Anu Kurkilahti.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää