Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viljami Saastamoinen ÅIFK:n naisten käsipallojoukkueen uusi valmentaja

 

Viljami Saastamoinen ÅIFK:n naisten käsipallojoukkueen uusi valmentaja


Viljami Saastamoinen(24) on nimetty 1.6.2012 alkaen ÅIFK:n naisten käsipallojoukkueen uudeksi valmentajaksi. Sopimus on yksivuotinen, mutta siihen sisältyy mahdollisuus jatkaa sitä kaudeksi 2013/2014.

Nuoresta iästään huolimatta Viljamilla on pitkä käsipalloura takanaan. Hän on edustanut miesten tasolla seuroja Cocks, HC Fenix ja Kukot, junioritasolla hän on edustanut IF Helsinge Atlasta. Cocksin riveissä hän on voittanut kaksi Suomen mestaruutta ja kaksi Cup-titteliä. Näiden lisäksi hän on pelannut 1988 syntyneiden poikien maajoukkueessa.

Kauden 2010-11 hän valmensi Cocksin naisjoukkuetta sekä junioreita. Hän tuntee ÅIFK:n hyvin, sillä hänellä on ollut edellisellä kaudella valmennustehtäviä seurassa.

Naisten joukkueen apuvalmentajana tulee toimimaan Tom Kivinen. Myös hänellä on pitkä käsipalloura ja hän tuntee joukkueen hyvin.

Naisten edustusjoukkue on yhä kehitysvaiheessa, vaikkakaan vielä ei ole tapahtunut mitään suurempia pelaajavaihtoja. ÅIFK pyrkii mahdollisimman nopeasti tiedottamaan mahdollisista vahvistuksista.

ÅIFK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Handbollsföreningen ÅIFK rf - logo

Handbollsföreningen ÅIFK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHC FENIX ja HF ÅIFK yhdistävät voimansa

Turkulaiset käsipalloseurat, HC Fenix ja HF ÅIFK, ovat päättäneet yhdistää voimansa.

Lue lisää

Katto varasti pääosan Samppalinnassa

ÅIFK:n sunnuntainen käsipalloliigan peli pääsi alkamaan 40 minuuttia myöhässä, kun joukkueen kotihallin katto varasti show:n.

Lue lisää