Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesikseen Sofia Saari ja Aallon siskokset

 
Turku-Pesikseen Sofia Saari ja Aallon siskokset

Luonnollinen valinta: Saari ja Aallot

Turku-Pesiksen naisten Superpesisjoukkue saa joukkoonsa ”ulkomaalaisvahvistuksia”, kun Tampereella asuva Sofia Saari, 24, ja uuskaupunkilaiset sisarukset Pauliina ja Päivi Aalto liittyvät harjoitusrinkiin.

- Hyvillä mielin ja korkealla motivaatiolla lähden mukaan Turku-Pesikseen, sanoo bioteknilogiaa opiskeleva Sofia Saari. Kinnulan Kimmojen kasvatti on harrastanut liikuntaa monipuolisesti ja Jyväskylään muuton jälkeen voittanut Suomenmestaruus kultaa ja hopeaa Kirittärien paidassa.

Saari toivoo joukkueen pääsevän tulevalla kaudella viime kautta pidemmälle ja toivookin pelaajien kehittyvän omilla osa-alueillaan.

- Itse sain heti alusta alkaen kuvan, että joukkue on valmennusta, pelaajia ja taustajoukkoja myöten sellainen, jossa on hyvät edellytykset kehittyä pelaajana ja joukkueena. Haluan saada paljon hyviä lajitreenejä ja panostaa varsinkin ulkopeliin.

- Sofialla oli kova halu palata huippupesäpallon pariin kahden vuoden tauon jälkeen. Hän tuo mukanaan paljon etenemisvoimaa sisäpeliin ja lisää tamperelaisuutta, kommentoi päävalmentaja Timo Lamminen Saarta.

Ykköspesiksen parhaat Aallot

Vakka-Pesiksen kasvatit Pauliina ja Päivi Aalto ovat viime kaudet edustaneet Laitilan Jyskettä Ykköspesiksessä. Kaudella 2009 Päivi ja 2010 Pauliina valittiin Ykköspesiksen länsilohkon parhaaksi naispelaajaksi. Nyt yleisurheilutaustaiset siskokset kamppailevat pelipaikasta sarjaporrasta ylempänä.

- Iloisella ja päättäväisellä fiiliksellä lähden mukaan. Motivaatio on korkealla ja halu oppia uusia asioita on suuri. Pää on sekaisin jännityksestä mitä tuleva talvi ja kesä tuovat tullessaan, pohtii Pauliina.

- Olen lähdössä innolla mukaan Turun Superiin ja motivoituneempana kuin koskaan. Haluan omalla panostuksella olla mukana viemässä joukkuetta eteenpäin. Tietysti on myös upeaa saada tutustua joukkueelliseen uusia ihmisiä. Odotan jo kovasti yhteisiä harjoituksia, hymyilee Päivi.

Kummatkin siskokset ovat monipuolisia taitajia, jotka omaavat kovan harjoittelumotivaation. Molemmat ovat myös pelanneet linjassa. On siskoksilla eroavaisuuksiakin. Pauliina on enemmän etenijä ja takakenttäpelaaja, kun taas Päivin vahvuus on kotiuttamisessa ja etukenttäpelaamisessa.

- Tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja joukkuepelaamisen kautta tehdä hyvää jälkeä sekä tietenkin voittaa pelejä, vastaavat Pauliina ja Päivi samasta suusta. Kummatkin ovat sitä mieltä, että nousu sarjaporrasta ylemmäs tuo omat haasteensa harjoitteluun ja pelikäsityksen laajentamiseen.

- Päivi ja Pauliina ovat näyttäneet osaamisensa ykköspesiksessä ja nyt oli luonnollisesti aika ottaa askel eteenpäin. Odotan ja uskon, että molemmat tulevat yllättämään katsojat positiivisesti ensi kesän peleissä. He tuovat joukkueeseen myös paljon monipuolista urheilullisuutta yleisurheilutaustan vuoksi, summaa Lamminen.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää