Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Entisten mahtiseurojen jumbofinaali maanantaina velodromilla

 

Entisten mahtiseurojen jumbofinaali maanantaina velodromilla


Kausi 2011 on ollut molemmille joukkueille suunnaton pettymys. Trojans on saanut kokea satumaisen huonoa onnea kaikilla mahdollisilla osa-alueilla; ulkomaalaisvahvistukset ovat vaihtuneet jatkuvalla syötöllä ja omat avainpelaajat ovat kärsineet isoista loukkaantumisista. Viimeisimpänä rouva Fortunan pyllistyksenä erinomaisia otteita esittäneen Norman Whitleyn loukkaantuminen heti toisessa ottelussaan.

Paljon paremmin ei ole mennyt Roostersillakaan. Pelinrakentajaksi hankittu Kavin Williams ei täyttänyt häneen asetettuja toiveita ja mies on jo palannut kotimaahansa. Ongelmia on ollut niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin, sillä viidessä pelatussa ottelussa helsinkiläiset ovat tehneet keskimäärin 17,4 pistettä ottelua kohden vastustajien keskiarvon ollessa noin 40 pistettä.

Maanantain ottelulla voi olla kauaskantoiset seuraukset. Koska keskinäiset ottelut ratkaisevat pisteiden ollessa tasan, ja kun Trojans ja Roosters kohtaavat tällä kaudella vain kerran, on hyvinkin mahdollista, että maanantain ottelun häviäjä ottaa tiukan kiinnityksen Vaahteraliigan jumbosijaan. Sarjasta ei putoa suoraan, mutta mikäli halukkaita joukkueita, jotka täyttävät liigakriteerit, on enemmän kuin paikkoja, joutuu sarjan viimeinen luopumaan sarjapaikastaan.

Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku Trojans - logo

Trojans - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää