Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kotiedusta taisteleva Wolverines jahtaa pisteitä Turusta

 

Kotiedusta taisteleva Wolverines jahtaa pisteitä Turusta


Trojans on taapertanut tappiosta toiseen lukemattomien sitä kohdanneiden vastoinkäymisten rampauttamana, joten Wolverines saapuu Turkuun etukäteen todella isona ennakkosuosikkina. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Trojans sai köniinsä numeroin 68-6 ja sen jälkeen turkulaisten rosteri on ohentunut ohentumistaan.

Wolverinesin juoksupeli on tällä kaudella ollut murhaavan tehokasta, kuten parina aikaisempana kautenakin. Joseph Doss ja Stephen Stokes muodostavat duon, jota on liki mahdotonta pitää täysin pimennossa. Juoksuhyökkäyksessä Wolverines onkin tilastokakkonen, mutta vastaavasti Trojansin juoksupuolustus on sekin liigan toiseksi tehokkainta. Viime kerralla turkulaisten tuhoksi koituivatkin pelinrakentaja Cedric Johnsonin tarkat heitot, jotka neuloivat puhki Trojansin takakentän.

Trojansin hyökkäys on ollut tehotonta läpi koko kauden, eikä ihmeitä ole odotettavissa kahteen viimeiseen peliinkään. Viime ottelussa mustavalkoisiin liittynyt laitahyökkääjä-takamies Jorge Lopez on tuonut hiukan parannusta heittopeleihin ja keskushyökkääjinä tuuraava tukimieskolmikko Redin-Toivonen-Koiranen pyrkii murjomaan palloa pintapostissa.

Odotettavissa on siis ottelu, jossa Trojans yrittää sinnitellä mukana niin kauan kuin kahteen suuntaan raatavat avainpelaajat vain jaksavat. Wolverines taas yrittänee ottaa pisteet mahdollisimman pienin ponnistuksin, sillä sarjan huipentuma on lähellä, eikä yhtään ylimääräistä

Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku Trojans - logo

Trojans - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää