Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Futsalin pudotuspelit alkavat

Veikkausvinkit

 
Futsalin pudotuspelit alkavat
Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa. Lauantaina Turun Pallokerhon miehistö matkustaa Ouluun ensimmäiseen puolivälieräotteluunsa jossa Aurajokivarren ylpeyttä vastaan asettuu runkosarjassa itsensä lopulta kolmanneksi kammennut Tervarit miehistö.
Heti sunnuntaina samat joukkueet kohtaavat Turun Samppalinnan palloiluhallilla toistamiseen, ja mikäli jompikumpi joukkueista ei ole tuon pelin jälkeen kyennyt kääntämään molempia matseja itselleen pelataan joukkueiden kesken vielä keskiviikkona 9.3 kolmas kamppailu jonka jälkeen jatkaja välieriin on jo väkisinkin selvillä
Tervarit taistelivat loppuun asti jopa runkosarjan kahden parhaan joukkoon pääsystä, mikä olisi onistuessaan vienyt joukkueen suoraan välieriin, mutta Oululaisten pettymykseksi joukkueen oli lopulta tyytyminen paikkaan Tampereen Ilveksen ja Espoon G.F.T:n takana.
Oululaisten loistokaudesta huolimatta juuri Tervarit on juuri se joukkue minkä Turkulaiset (ehkä Lainetta lukuunottamatta) varmasti ottavat huomattavasti kahta edellämainittua joukkuetta mieluummin vastaansa heti pudotuspelien alkuun. Vaikka pisteet kuluvan kauden sarjassa menivätkin Oululaisille selvästi numeroin 4-1, eikä turkulaisten kotiottelu edes jättänyt mitään sijaa spekuloinneille, uskoo sinisten valmentaja Niko Kagan että Pohjois-Suomalaiset sopivat Aurajopkivarren ylpeydelle kuitenkin paljon paremmin kuin muu kärkinelikko.
Pallokerho on kuluvalla kaudella ollut hyvä nimenomaan vieraskentällä eli joukkue lähtee itsetuntoa uhkuen lauantai aamuna kohden Oulua hakemaan voittoa otteluparin ensimmäisestä osaottelusta. Oulun heikkoudet tiedetään Aurajoenranatamilla ja niihin on kiinnitetty valmentaja Kaganin mukaan erityistä huomiota kuluneen viikon treeneissä. Samalla on kehitelty myös muutama uusi erikoistilannekuvio joilla uskotaan saavan tulosta heti otteluparin ensimmäisessä osaottelussa.
Turun Pallokerho pääsee liikenteeseen melkolailla parhailla miehillään (siis ketkä vielä ovat joukkueen käytettävissä) eli sen puoleen ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Kuluvan viikon aikana joukkueesta on myös aistinut että vielä runkosarjan aikana paikoitellen hiema hakusessa olleen tiukkan puolustuspelaamisen tärkeys (jonka mukana kerho on aikaisemmilla kausilla elänyt tai kaatunut) on jälleen panosten kasvaessa ymmärretty joukkeen konkareiden keskuudessa.
Tehoihin, tai tarkemmin sanottuna niiden puutteeseen ei turkulaisten tie tule pudotuspelivaiheen tässä vaiheessa katkeamaan mikäli joukkueen tehomies Matti heimoa on uskominen. Loistavaa rookie kautta tahkoavan Heimon lisäksi joukkueen tehoista on kuluvan kauden aikana pääasiallisesti huolehtinut nimenoamaan Kai Lempisen johtama ykköskentällinen.
Kauden tässä vaiheessa pelaajavalmenta Ville Paakosen kentältä sen sijaan voisi odotella pienoista tason nostoa tälläkin saralla.  Nelikon yllätyksellisyys hyökkäyssuuntaan on kuluvan kauden aikana ollut lähinnä luokkaa ”20 vuotta naimisissa olleen avioparin sänkypuuhat” ja siihen olisi nyt saatava jonkinlaista muutosta. Niin tai näin, nelikko on joka tapauksessa nähnyt liigakenttiä sen verran että turkulaisten käskijällä, Niko Kaganilla on luja luotto siihen että onnistuneita ratkaisuja on odotettavissa myös näiltä miehiltä.
Turun Pallokerhon futsal edustus toivottaa kaikki futsalin ystävät tervetulevaksi seuraamaan joukkueiden toista kohtaamista (sunnuntaina 06.03, kello 15:00) Caribia 994-halliin (Kongressikatu 1). Ottelu pari on jo tuolloin katkolla lauantaina Oulun pelin voittaneelle joukkueelle. Tule mukaan kokemaan elämyksiä nopean pelimme ja upean joukkueemme parissa. Futsal on parasta paikan päällä.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRatkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää
TPK lauantaina MadMaxin vieraana

TPK lauantaina MadMaxin vieraana

Aurajokivarrenylpeys matkustaa lauantaina, viikonlopun ainoaan otteluunsa, Valkeakoskelle jossa se kohtaa kynsinhampain pudotuspelipaikasta taistelevan Mad Maxin.

Lue lisää