Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lacrossen Suomen mestaruudet ratkotaan Turussa

Veikkausvinkit

 

Lacrossen Suomen mestaruudet ratkotaan Turussa


Lacrossekausi 2011 huipentuu ensi viikonloppuna 2.-3.9. Turussa pelattaviin SM-finaaleihin. Turku Titansilla on Final Four –turnauksessa vahva edustus. Naisten runkosarjan voittanut Titans Ladies lähtee jahtaamaan kolmatta perättäistä mestaruuttaan. Titansin miesten ja junioripelaajista koostuvan Titans U19 –joukkueen välinen välieräottelu puolestaan takaa, että miesten finaalissa nähdään turkulaisväriä. Upean kauden pelannut juniorijoukkue sijoittui lopulta runkosarjassa toiseksi ja on valmis kampeamaan vanhemmat virkaveljensä ulos kultataistelusta.

”U19-joukkueella on mahdollisuudet aina SM-kultaan asti, mutta se vaatii täydellistä onnistumista koko joukkueelta ja erityisesti runkopelaajilta. Tämä kausi on joka tapauksessa ollut nuorilta pelaajilta vahva näyttö. Juniorijoukkueemme menestys on antanut uskoa myös nuorten maajoukkueen menestyshaaveisiin ensi kesän MM-kotikisoissa”, arvioi Titansin puheenjohtaja Matti Tähkäpää.

Lacrossen SM-finaalit pelataan Urheilupuiston yläkentällä. SM-lopputurnaus saa arvovaltaisia vieraita, kun kansainvälisen lacrosseliiton delegaatio saapuu tarkastamaan ensi kesän nuorten MM-kisojen pelipaikkoja. FIL:n johtokuntaan kuuluva Ron Balls ja tuomarivastaava Don Blacklock seuraavat finaalipelejä aitiopaikoilta.

Lacrossen SM-sarjan lopputurnaus
Urheilupuiston yläkenttä, Turku

Perjantai 2.9.
15:15 miehet TURKU TITANS U19 vs TURKU TITANS
17:00 naiset TURKU TITANS LADIES vs VAASA WISHPOOSHS LADIES
18:45 miehet HELSINKI CHIEFS vs VAASA WISHPOOSHS
20:30 naiset HELSINKI CHIEFETTES vs JYVÄSKYLÄ QUEENS

Lauantai 3.9.
9:00 naiset PRONSSIOTTELU
11:00 miehet PRONSSIOTTELU
13:00 naiset FINAALI
15:00 miehet FINAALI

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Titans Ladies otti jälleen omansa

Turku Titans Ladies otti jälleen omansa lyömällä lacrossen SM-sarjan finaalissa Helsinki Chiefettesin 10-7.

Lue lisää

Titansin miehet ja naiset marssivat finaaliin

Sekä Turku Titansin miesten että naisten joukkueet pelaavat sunnuntaina lacrossen Suomen mestaruudesta.

Lue lisää

Turku Titans jahtaa jälleen kahta kultaa

Sekä Titansin miesten että naisten joukkueet selviytyivät lacrossen SM-sarjan Final Four –turnaukseen, jossa selvitetään Suomen mestaruuksien kohtalo.

Lue lisää

Irokeesit tulossa Turkuun

Lacrossen alle 19-vuotiaiden MM-kilpailujen viimeinen joukkue on varmistunut, kun Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoja edustavan Irokeesien maajoukkueen matkustusongelmat ratkesivat liki puoli vuotta kestäneiden neuvottelujen jälkeen.

Lue lisää

Titans selvään voittoon SM-avauksessa

Turku Titansin miesten joukkue avasi lacrossen SM-sarjan vakuuttavalla voitolla.

Lue lisää

Lacrossen kotikisoissa vahva turkulaisedustus

Suomen valmennusjohto teki try out -viikonlopun päätteeksi kovan päätöksen nimeten lopullisen 23 miehen kokoonpanon suunnitellun 30 sijasta.

Lue lisää