Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulle vieraita kehä kolmosen sisältä

 

Loimulle vieraita kehä kolmosen sisältä


Loimu saa vastaansa jo toisen sarjanousijan liigakauden alkajaisiksi, kun pääsarjaan palannut Korson Veto saapuu keskiviikkona Raisioon. Mestaruusliigan puheenjohtaja Olavi Ala-Nissilä toivoi jo viime kaudella pääsarjajoukkuetta pääkaupunkiseudulle ja hänen toiveensa toteutuikin kesän aikana, vaikka KoVe ei voittanut nousukarsintoja. Loimun entisen

mestarivalmentaja Jouko Lindbergin joukkueelle nimittäin aukesi ovi pääsarjaan, kun Salon Piivolley joutui luopumaan paikastaan talousvaikeuksien takia.

Raision vierailua Lindberg odottaa KoVen tiedotteen mukaan erityisellä lämmöllä: "Loimun kotisaliin Kerttulaan on aina mukava mennä. On kuin kotiinsa menisi".

Keskiviikon vastustaja on varsin erilainen ryhmä kuin maanantaina Kerttulassa tappion kokenut Tiikeri-lauma. Jos ulkomaalaisvahvistukset jätetään laskuista, niin Tiikereiden pelaajista vain Tomi Mutkalla oli kokemusta pääsarjasta ennen maanantain ottelua. Korson pelaajistolla kokemusta sen sijaan on vaikka muille jakaa. Liigakokemusta löytyy myös

seuran nuoremmilta pelaajilta, mutta heidän lisäkseen kokoonpanosta löytyvät 213 ottelua pääsarjassa pelannut libero Kai Liukkonen, 363 ottelun hakkuri Jussi Niemelä ja Euroopan ammattilaiskenttien lisäksi 223 ottelua liigassa pelannut passari Petteri Laurila. Näistä viimeiseksi mainittu on ammattilaisvuosinaan voittanut mm. Italian A1-liigan mestaruuden. Lisäksi joukkueeseen kuuluu viimeisenä pelaajana Suomen EM-joukkueesta pudonnut yleispelaaja Toni Kankaanpää, joka on pelannut viime vuodet ammattilaisena Puolassa, Itävallassa, Virossa ja Kyproksella. Kankaanpään pelikunto lievän olkapäävamman jäljiltä on vielä arvoitus.

Loimun joukkueesta Kimmo Kutinlahden polvi ei ole ollut täydessä pelikunnossa, vaikka hän maanantainakin pelasi täyden ottelun, joten hänen pelaamisen yllä leijuu pieni epäilyksen varjo. Flunssasta vielä viikonloppuna kärsinyt Dustin Watten sen sijaan on päivä päivältä paremmassa kunnossa ja pystyy pelaamaan normaalisti.

Raision Loimu - Korson Veto keskiviikkona 5.10. klo 18:30 Kerttulan liikuntahalli / Raisio

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää