Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0 (25-19, 29-27, 25-21). Tiikereiden kauden avauspisteet vieraspeleistä antaa siis odottaa itseään vielä tuleviin koitoksiin. Loimu oli joka osa-alueella vieraita parempia, mutta erityisen iso ero oli hyökkäämisessä.
 
Ottelun avauserä oli Loimun heiniä heti halusta alkaen, mutta toinen erä sen sijaan oli tasainen. Koko erän tasatahtia meneminen jatkui aina jatkopalloille asti. Niissä Loimu oli lopulta taitavan Tomas Rodriguezin johdolla etevämpi ja siirtyi pitkälle erätauolle ensimmäinen sarjapiste taskussaan. Kolmas erä oli ensimmäisen tapaan vähän selkeämmin Loimun, mutta erä- ja ottelupallotilanteessa 24-18 Tiikerit sai pienen kirivaihteen päälle kaunistellen lukemiksi 24-21, kunnes Felix Egharevba päätti ottelun ilmavalla ja voimakkaalla moukarihyökkäyksellään.

Loimun paras pistemies oli hakkuri Ali Fazli, joka teki 16 pistettä. Yleispelaaja Aapeli Kouki jäi hänestä vain pisteen hyökäten peräti 85% tehoin. Myös Tomas Rodriguez ja Felix Egharevba olivat oivalla pelipäällä 13 pisteillään. Loimulaisittain jobin postia oli Eetu Mäen poistuminen loukkaantuneena kentältä kolmannessa erässä. Tiikereiltä hakkuri Oskari Keskinen teki entisessä kotisalissaan 15 pistettä tehoin +4. Antti Leppälä oli totutun tehokas 70 hyökkäystehoillaan ja teki 9 pistettä. 

Ottelun ProLibero oli Loimun Esko Vuorinen ja parhaiksi pelaajiksi otteluisäntä Trimet valitsi Loimulta Koukin ja vierailta passari Anton Välimaan.
 
Pelaaja- ja valmentajakommentit:

Anton Välimaa, Tiikerit:
- Kaveri pelasi hyvin ja me huonosti. ei selityksiä. Loimu hyökkäsi tosi hyvin ja me ei. Ei onnistuttu millään osa-alueella hyvin.

Tomi Saarinen, Loimu:
- Tänään oltiin tosi vahvoja hyökkäyspuolella. Meidän teeman mukaisesti hyökätään torjunta-puolustuksen jälkeen tosi hyvin.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:
- Hyökkäyspuolella hävittiin. Loimu tuli todella laajalla rintamalla tehokkaasti. Tällä hetkellä kotona pelataan hyvin ja ne jutut ovat toiminteet mitä halutaan nähdä. Toistaiseksi ei ole samanlaista esitystä saatu vieraskentillä.

Kari Raatikainen, Loimu:
- Meillä on tekemistä kyllä vielä. Esimerkiksi syötössä pitää välillä syöttää rohkeaa ja kovaa, mutta välillä pitäisi olla malttia.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää