Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimun hyvänolontunne oli kostautua

 

Loimun hyvänolontunne oli kostautua


Raision Loimu aloitti viikon toisen kohtaamisen sarjanousijan kanssa tyrmäävästi vieden ensimmäisen erän nimiinsä helposti. Tämän jälkeen kotijoukkueen takki ilmeisesti vähän aukesi ja vierailija Korson Veto pääsi paremmin pelin juonesta kiinni. Toinen erä oli jo menossa vierailijoille, mutta erän lopun Loimun pisteputken turvin kotijoukkue pääsi pitkälle erätauolle kahden erän johtoasemassa ja vähintään yksi sarjapiste taskussaan.

- Voitimme ensimmäisen erän helposti ja sen jälkeen keskittyminen herpaantui. En ole lainkaan tyytyväinen hyökkäysprosenttiimme. Vastaanotto oli hyvä, mutta hyökkäys ei toiminut, kommentoi Loimun päävalmentaja Ruslan Zhbankov.

Pitkän erätauon jälkeen Korso paransi entisestään peliään joukkueen parhaana palkitun konkaripassari Petteri Laurilan pyörittäessä tehokkaasti peliä. Kolmas erä eteni alusta loppuun ja erävoittoon asti vierasjoukkueen komennossa. Neljännessä erässä Korso oli vielä alussa vahvasti mukana, mutta loppua kohden veto tuntui loppuvan.

Loimun maanantaina tahmeasti toiminut torjuntapeli oli tänään selvästi paremmalla tasolla, sillä 20 torjuntapistettä neljään erään on varsin hyvä suoritus. Torjunnoissa kunnostuivat keskitorjujat Henri Tuomi ja Kimmo Kutinlahti, jotka napsivat 5 torjuntaa mieheen sekä Duncan Budinger ja Tuomas Koppanen, jotka napsivat kumpikin kolme torjuntaa.

Kotijoukkueen paras pelaaja oli hakkuri Duncan Budinger, joka kannatteli ajoittain yksin joukkuettaan. Miehen saldoksi muodostui 27 pistettä ja +15. Loimulta edukseen esiintyi myös nuori Tuomas Koppanen, jolle valmentaja Zhabankov jakoi erikoistunnustusta lehdistötilaisuudessa: " Nuori Tuomas Koppanen tuli erittäin hyvin vaihdosta sisään ja pelasi virheettömästi. Hän on mennyt eteenpäin kesän ja alkukauden aikana isoin harppauksin eteenpäin.".

Loimun kolmen kotipelin viikko päättyy sunnuntaina, kun Kerttulan parketille astelee oululainen Etta kello 17:00 alkavassa ottelussa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää