Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu jatkoi voitokkaasti

 

Loimu jatkoi voitokkaasti


Raision Loimu on avannut Mestaruusliigakauden kolmella kotiottelulla ja avausviikon jälkeen sarjataulukko osoittaa yhtä monta voittoa. Kaikki voitot ovat olleet täysiä kolmen pisteen voittoja, joten Loimu on saanut kauteen hyvän lähdön ja johtaa sarjaa ensimmäisen viikon jälkeen.

Sunnuntaina Loimulla oli Raisiossa vastassaan oululainen Etta, joka joutui poistumaan pitkälle kotimatkalle puhdas 3-0 (25-23, 25-22, 25-22) tappio niskassaan. Kummankaan joukkueen valmentaja ei ollut tyytyväinen ottelun kahteen ensimmäiseen erään.

- Ensimmäinen erä oli minusta molemmilta joukkueilta huonoa peliä. Toisessa erässä meidän peli parani vähän, mutta Loimu oli ratkaisupalloissa vahvempi, kommentoi ottelun jälkeen allapäin ollut Ettan valmentaja Olli Kuoksa.

Loimun valmentaja Ruslan Zhbankov sen sijaan löysi ottelusta myös positiivista, vaikka ei ollutkaan kokonaisuuteen tyytyväinen: "Peli osoitti että meidän päät ovat hyvässä kunnossa tällä hetkellä. Tästä kertoo muun muassa se, että syötimme tiukoissakin paikoissa rennosti pahoja syöttöjä."

Kauden kaikissa otteluissa hyvin toimineet vastaanotto ja hyökkäys olivat sunnuntainakin Loimun voiton selkärankoja. Ettalla sen sijaan onnistujiin voi laskea vain passarit ja keskitorjujat. Vastaanotto- ja laitapelaaminen eivät toimineet Kerttulassa riittävällä tasolla.

- Meidän syöttö oli tänään erinomainen - 8 ässää suhteutettuna 14 virheeseen on hyvä saldo. Hyvästä syötöstä kertoo myös Ettan vastaanottoprosentti, joka oli vain 38. Meillä libero Dustin Watten pelasi erinomaisesti. Vastaanottoprosentti oli 85 ja lisäksi hän puolusti todella hyvin, kertasi Zhvankov ottelun jälkeen.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää