Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulla kiireinen viikonloppu

 

Loimulla kiireinen viikonloppu


Raision Loimun liigajoukkueelle tulee rautatiereitit taas tutuiksi lähiviikkoina, sillä tulevan viikonlopun Loimu kiertää perjantaista maanantaihin asti Rovaniemellä ja Oulussa liigapelien merkeissä. Lauantaina Rovaniemellä kohdataan Team Lakkapää ja sunnuntaina Oulussa Sun Volley. Näiden otteluiden jälkeen joukkue ehtii olemaan kotimaisemissa pari päivää, mutta keskiviikkona on jälleen tiedossa junaretki Ouluun, kun Suomen Cupin puolivälierien ensimmäinen osaottelu isketään Oulun Urheilutalolla Ettaa vastaan.

Pohjoisen vierailujen jälkeen Loimu pelaa vielä sunnuntaina 6.11. Mestaruusliigan kotiottelunsa vähän vieraammassa ympäristössä, sillä ottelu Saimaa Volleyta vastaan pelataan Naantalissa Maijamäen palloiluhallissa. Ottelun isäntänä toimii aivan pelihallin vieressä sijaitseva Naantalin Kylpylä. Tärkeän liigaottelun siirtämisen Naantaliin uskotaan houkuttelevan paikalle paljon uusia lentopallon katsojia.

Naantalin ottelun jälkeen Loimun Cup urakka jatkuu tiistaina 8.11. Raisiossa, kun Etta saapuu puolivälierien toiseen ja ratkaisevaan osaotteluun Kerttulaan. Jos otteluvoitot menevät tasan 1-1, pelataan tämän toisen osaottelun perään niin sanottu kultainen erä, joka ratkaisee välieriin jatkavan joukkueen. Loimun Cup-tavoite on paikka loppiaisena pelattavaan Suomen Cupin finaaliin.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää