Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu vie huippulentiksen Naantaliin

 

Loimu vie huippulentiksen Naantaliin


Keskiviikkona Suomen Cupin ottelussa voittojen tielle palannut Raision Loimu vie tulevana viikonloppuna huippulentopallon Naantaliin, kun se kohtaa sunnuntaina kello 17:00 alkavassa Mestaruusliigaottelussa Saimaa Volleyn Maijamäen liikuntahallissa.

Ottelun pelipaikan vaihto liittyy osaltaan Loimun Yli Rajojen -projektiin, jonka tarkoituksena on tehdä Loimusta koko Turun talousalueen sisäpalloilun menestyvä lippulaiva, mutta oma suuri vaikutuksensa oli myös muutamien vuosien tauon jälkeen Loimun yhteitsyökumppaniksi palanneella Naantalin kylpylällä, joka toimii ottelun isäntänä.

Maijamäen liikuntahalliin ei mahdu aivan yhtä paljon katsojia kuin Kerttulan liikuntahalliin, mutta hyvä määrä yleisöä Maijamäkeenkin saadaan mahtumaan. Otteluun odotetaankin runsasta yleisömäärää, sillä pelin vieminen vieraalle paikkakunnalle on ainkin aiemmin saanut Turussa ja Liedossa liikkeelle myös sellaisia penkkiurheilijoita, jotka eivät normaalisti seuraa aktiivisesti lentopalloa.

Kotijoukkue Loimu lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka ennen keskiviikon Cup voittoa Loimu olikin vielä viiden ottelun tappioputkessa.

Keskiviikon ottelu osoitti että tappioiden myötä hieman kadonnut itseluottamus on palaamassa alkukaudesta tutulle korkealle tasolleen.

Etenkin Loimun jenkkikolmikko Watten-Budinger-Muagututia oli keskiviikkona hyvässä pelivireessä. Heitä tukivat hyvin Ossi Rumpunen ja viime kaudella vielä Saimaa Volleyssa pelannut maajoukkuepassari Jani Sippola.

Melko nuorella joukkueella sarjaan lähtenyt Saimaa Volley on aloittanut kautensa ennakko-odotuksiin nähden erittäin pirteästi, vaikka heillä on ollut loukkaantumishuolia toisen ulkomaalaisvahvistuksen kanssa. Saimaa Volley on kerännyt pelaamistaan kahdeksasta ottelusta yhtä monta pistettä ja on sarjassa sijalla 10. Alkukauden ehdottomasti tärkein pelaaja Saimaa Volleylle on ollut latvialainen Romans Sauss.

Raision Loimu - Saimaa Volley
Sunnuntaina 6.11. klo 17:00
Maijamäen liikuntahalli, Naantali

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää