Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saimaa Volley taistellen voittoon

 

Saimaa Volley taistellen voittoon


Saimaa Volleyn Varsinais-Suomen tuplaviikonlopun toinen ottelu Loimua vastaan päättyi aaltoilevien vaiheiden jälkeen vierailijoiden 2-3 (20-25, 21-25, 25-20, 25-19, 12-15) voittoon. Ottelu oli Saimaa Volleylle jo viides viikon sisään, mutta otteissa ei näkynyt väsymystä. Loimun ilme oli läpi ottelun melko tuskainen ja otteet olivat väkinäisiä. Oranssi-mustien tappioputki Mestaruusliigassa kasvoi jo kuuden ottelun mittaiseksi.

Ottelu pelattiin poikkeuksellisti Naantalissa. Huippulentopallon vieminen Naantaliin houkutti paikalle 529 innokasta katsojaa. Tunnelma olikin läpi ottelun hyvä, vaikka otteet kentällä olivat melko aaltoilevia. Kaksi ensimmäistä erää etenivät alusta alkaen vierailijoiden tahdissa. Onnistumisia tuli tasaisella rintamalla ja pasari Ville Juntura käyttikin hyvin koko materiaalia hyväkseen. Kahden vierasvoittoon päättyneen erän jälkeen Loimu piti pitkällä erätauolla päävalmentaja Ruslan Zhbankovin mukaan kuuman palaverin kopissa. Vakava keskustelu herättikin kotijoukkueen taistelemaan ja Loimu voitti piristyneellä ilmeellä kaksi seuraavaa erää ja ratkaisu siirtyi viidenteen erään. Sekin eteni Loimun johdossa aina puolten vaihtoon asti tilanteeseen 8-5. Sen jälkeen syöttökulmaan asteli illan hahmo Markus Väisänen, joka nosti vierailijat 8-11 johtoon. Villeihin voiton tuuletuksiin vierasjoukkueen vapautti Robert Seppänen, joka löi nelospaikalta pallon Loimun kenttäpuoliskolle ja tulostaululle päätöslukemiksi 12-15. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin erinomaisen ottelun pelannut Markus Väisänen. Loimun parhaaksi pelaajaksi palkittiin ajoittain pirteästi pelannut ja taistellut Ossi Rumpunen.

Saimaa Volleyn valmentaja Pertti Pyykkö oli syystä tyytyväinen omiensa otteisiin:
"Kaksi erää oli lähes parasta peliä mihin tällä porukalla pystymme. Markus Väisänen oli todella hyvä ja esitti kauden parastaan. Hänelle olisi voinut antaa enemmänkin hyökkäysvastuuta."

Loimun Ruslan Zhbankov oli synkkänä ottelun jälkeen:
"Pelaajamme eivät jostain syystä tulleet tänään kentälle taistelumielellä. Meillä on psyykkisesti tapahtunut jotain mitä en osaa tarkemmin eritellä. Ratkaisu pitää löytää nyt jokaisesta itsestään."

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää