Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu nappasi toisen peräkkäisen puhtaan voiton

 

Loimu nappasi toisen peräkkäisen puhtaan voiton


Loimu nappasi maanantain tv-ottelussa jo toisen peräkkäisen 0-3 voiton uuden valmennuksen johdolla. Naisten liigassa huikeaan voittoputkeen lopettanut valmentaja Lemminkäinen on nyt voittanut jo 81 peräkkäistä otteluaan päävalmentajana.

Maanantain ottelu Kokkolassa alkoi Tiikereiden komennossa. Loimu näytti olevan pahasti alakynnessä Tiikereiden johtaessa alussa 6-2, mutta sen jälkeen Loimun vastaanotto alkoi toimia ja sen avulla myös hyökkäystehot saatiin kohdilleen. Loimun kokoonpanosta ei epäonnistujia maanantaina löytynyt. Oranssi-mustat nappasivat kolmessa erässä huikeat 16 torjuntapistettä, joista kapteeni Tuomi otti peräti 7. Farmi-Parmasta avuksi tullut Sami Koivunen pelasi sunnuntain tapaan hyvän ottelun tehdän 7 pistettä tehoin +6. Paras pistemies oli hakkuri Duncan Budinger, joka teki 19 pistettä tehoin +13. Vastaanottossa Ossi Rumpunen ja Garret Muagututia pääsivät erinomaisiin lukemiin ja Dustin Watten johti kenttäpeliä viime kaudelta tuttuun tapaansa. Ainoa negatiivinen asia ottelussa oli passari Jani Sippolan nilkan loukkaaminen, kun Tiikereiden Mikko Kesksipilä tuli pintapassia hyökätessään keskirajan väärälle puolelle. Vamman vakavuudesta ei ole vielä tietoa.

- Tiesimme miten Tiikerit pelaavat ja onnistuimme pelaamaan taktiikkamme mukaan. Saimme heidän keskihyökkäyksensä rikottua, jolloin laidassa oli helpompi rakentaa tiivis seinä hyökkäysten eteen. 16 suoraa torjuntapistettä ja hyvä määrä vaimennuksia on todella iso määrä kolmen erän otteluun, pohti Lemminkäinen.

Vasta lyhyen ajan joukkueen kanssa työkennellyt Lemminkäinen tietää mitä seuraavissa harjoituksissa pitää harjoitella. Jatkopallojen pelaamisessa on edelleen kehitettävää ja myös torjuntaa on harjoiteltava, vaikka maanantain saldo olikin hyvä. Tiikereitä vastaan torjunnan rakentaminen oli helpohkoa, sillä joukkue pelaa melko yksinkertaista peliä sen sijaan esimerkiksi sunnuntain Etta pelin torjunnassa olisi ollut paljonkin parannettavaa.

Joukkueen henkiseen tilaan Lemminkäinen on tyytyväinen: "En nähnyt hävityistä peleistä kuin VaLePa-tappion Kerttulassa. Kentällä on nyt ainakin paljon vapautuneempi ja parempi meininki kuin silloin. Joukkueessa oli jo torstain ja perjantain treeneissä ihmeen luottavainen ja hyvä henki. Monessa joukkueessa olisi seitsemän tappion jälkeen henkisesti paljon huonompi tilanne kuin Loimussa oli. Nämä pelaajat ovat kaiken aikaa uskoneet ja luottaneet sekä itseensä että toisiinsa. Se on jatkoa varten todella tärkeää."

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää