Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Menestyneimmät lentisseurat iskevät yhteen

 

Menestyneimmät lentisseurat iskevät yhteen


Raisiossa nähdään torstaina kahden kaikkien aikojen parhaiten menestyneen seuran kohtaaminen, kun Tampereen Isku-Volley saapuu Raision Loimun vieraaksi Kerttulan liikuntahalliin. Isku-Volley on pelannut korkeimmalla sarjatasolla ennen tätä kautta jo 38 kauden ajan ja niiden aikana voittanut 555 ottelua pelaamistaan 957 ottelusta. Pisteitä on kertynyt kaikkiaan 1110. Loimun 34 vuoden pääsarjauralla 916 ottelusta on voitettu 540 ja pisteitä kerätty 1080. Liigamestaruuksien määrässä Loimu johtaa Iskua luvuin 6-4.

Loimu esiintyy torstaina kotihallissaan ensimmäisen kerran uusitun valmennustiiminsä johdolla. 81 ottelua putkeen voittanut päävalmentaja Lemminkäinen ei vielä debytoi Kerttulassa, vaan päävalmentajana torstain ottelussa toimii hänen apurinsa Vesa Kujanpää. Valmentajasopimuksen tehdessään Lemminkäinen, Loimu ja LP Viesti sopivat tarkasti mitkä ottelut tuleva päävalmentaja joutuu olemaan poissa oranssi-mustien penkin päästä ja näiden otteluiden valmennusvastuun sovittiin olevan Vesa Kujanpäällä. Kujanpäällä on valmennuskokemusta naisten liigasta, jossa hän toimi kauden Viestissä Lemminkäisen apuvalmentajana ennen siirtymistään yhdeksi kaudeksi Someron Pallon päävalmentajaksi.

Loimu on tähän mennessä voittanut molemmat uuden valmennustiiminsä alaisuudessa pelaamansa ottelut ja noussut näiden voittojen ja Pielaveden Sampon pisteiden menettämisen takia Mestaruusliigassa jälleen jo viidenneksi. Tähtäin on yhä ylemmäs sarjataulukossa, sillä kotietu pudotuspeleihin on edelleen tavoitteena runkosarjassa. Torstain vastustaja Isku-Volley on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena viisi pistettä sarjaa johtavan Hurrikaanin perässä.

Tampereen Isku-Volleyn riveissä pelaa kaksi entistä Loimun pelaajaa, joista molemmat ovat toimineet myös oranssi-mustien kapteenina. Joukkueen liberon tonttia hoitaa Tommi Roininen, joka tuli kesällä 2006 Loimuun tavoitteenaan nousta maajoukkueen liberoksi. Tavoite ei täyttynyt Loimu-uran aikana, mutta viime kesänä hän pääsi debytoimaan maajoukkueessa Maailmanliigan viimeisessä kotipelissä Portugalia vastaan. Iskun toinen ex-loimulainen on keskitorjuja Sauli Silpo, joka taasen kuului maajoukkueen rinkiin Loimussa pelaamiensa kuuden kauden aikana, mutta lupaava maajoukkueura katkesi harmittavaan olkapäävammaan, jonka hän sai maajoukkuereissulla. Tuon vamman kuntouttaminen kesti kauan ja sen jälkeen Silpo ei ole maajoukkuekutsua saanut.

Loimun ja Isku-Volleyn välinen Realcomin isännöimä ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa torstaina 1. joulukuuta kello 18:30.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää