Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu kohtaa Itsenäisyyspäivänä Sampon

 

Loimu kohtaa Itsenäisyyspäivänä Sampon


Pelipäivä on pelaajille aina juhlapäivä, mutta tulevana tiistaina, eli Itsenäisyyspäivänä, pelipäivä on Loimun ja Sampon pelaajille tuplajuhlapäivä. Loimu on kutsunut sotaveteraanit ilmaiseksi juhlapäivän otteluun. Sotaveteraanit pääsevät otteluun avustajan kanssa ilmaiseksi sisään lipunmyyntijonon ohitse. Ottelun alussa Maamme-laulun laulaa viestintäneuvos Tapani Mikola.

Kauden ensimmäinen ottelu Sampon ja Loimun välillä päättyi Pielavedellä kotijoukkueen 3-2 voittoon. Tämä oli Loimun lopulta seitsämän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken ensimmäinen ottelu. Pielaveden ottelua värittivät Loimun lukemattomat syöttövirheet. Tämän ottelun lopputulos on kuitenkin nyttemmin kabineteissa päivittynyt Loimun 0-3 voitoksi.

Loimulle tuli tappioputken aikana murheita myös sairastuvan puolella, sillä Kimmo Kutinlahden polvivaiva osoittautui sen verran pahaksi, että kesällä jopa EM-joukkueen listoille päässyt Kutinlahti joutuu huilaamaan koko loppu kauden. Hänen loukkaantumisen vuoksi farmijoukkue Liedon Parmasta Loimun apuna viime peleissä ollut Sami Koivunen on esiintynyt tähän asti pirteästi. Koivunen on Loimun mukana myös tiistaina, mutta kentälle himoitsee oranssi-mustista taatusti myös keskitorjuja Iiro Haaraniemi, jonka velipoika Henri pelaa Sampossa samassa roolissa. Loimun sairastuvalta alkaa kuulua jo välillä positiivisiakin uutisia, sillä passari Jani Sippolan jalka alkaa olla pelikuntoinen jo tiistaina. Sippolan nilkka venähti vastustajan tultua verkon alta väärälle kenttäpuoliskolle pari viikkoa sitten.

Vastustajaksi Itsenäisyyspäivänä saapuva Sampo menetti marraskuun lopussa kaikki keräämänsä 20 sarjapistettä ja putosi Mestaruusliigan jumboksi. Pisterangaistus oli seurausta hondurasilaishakkuri Luis Salgadon peliluvatta pelaamisesta. Lentopalloliiton sääntövaliokunta päätti Sampon menettävän sääntöjen mukaisesti kaikki Mestaruusliigassa keräämänsä pisteet, mutta Sampo ei aio tyytyä tähän päätökseen, vaan vie asian urheilun oikeusturvalautakunnan käsittelyyn.

Vaikka Sampo ei saisi menettämiään pisteitä oikeusturvalautakunnan kautta takaisin, on se silti vahva kandidaatti vielä pudotuspeliviivan yläpuolelle. Sampon kokenut pelaajakaarti Aki Riihimäen, Timo Tolvasen ja Ilkka Sammelvuon johdolla ei varmasti vähästä hätkähdä, vaan pisteitä karttuu entiseen tapaan ja nyt edellä olevat häntäpään joukkueet tulevat pian selkä edellä vastaan. Loimun asema pudotuspelien kotiedun tavoittelussa parani tietysti Sampon kohtalon johdosta. Loimu on tällä hetkellä sarjassa viidentenä.

Raision Loimu - Pielaveden Sampo ti 6.12. klo 15:00 Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää