Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimun uusi valmennus nosti junnuja treenirinkiin

Veikkausvinkit

 

Loimun uusi valmennus nosti junnuja treenirinkiin


Loimun valmentajat Tomi Lemminkäinen ja Vesa Kujanpää ovat nostaneet Loimun omista junioreista neljä pelaajaa mukaan edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Liigajoukkueen kanssa hikoilemaan on kutsuttu keskitorjujat Niklas Kaartosalmi ja Valtteri Aaltonen, hakkuri Tommi Lindström sekä libero Joni Rouvali.

Nelikko pelaa parhaillaan Loimun väreissä A-junioreiden SM-sarjaa ja miesten III-sarjaa. Vuoden vaihteen jälkeen Aaltonen, Kaartosalmi ja Lindström lähtevät suorittamaan asevelvollisuuttaan, mutta valmennus toivoo poikien pystyvän harjoittelemaan aktiivisesti siitä huolimatta. Nelikosta Rouvali on vuoden muita nuorempi, joten hänellä on varusmiespalvelu edessä vasta myöhemmin.

- Liigaharjoituksissa nuoret joutuvat pelaamaan koko ajan maksimaalisella ylätasollaan pärjätäkseen. Se jos mikä kehittää, kommentoi päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Loimu on tehnyt jo usean kauden ajan hyvää yhteistyötä Liedon Parman kanssa. Yhteistyön tiimoilta kesät on harjoiteltu yhdessä ja talvisinkin on tapahtunut sekä harjoitusten että pelien osalta liikettä molempiin suuntiin. Loimun ja Parman yhteistyöllä Turun seudulle on kehitetty alueellisia kehitysportaita yhteistyössä Aurajoen Urheilulukion ja Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa. Tavoitteena on, että Turun lähiseudun poikajunioreille pystytään yhteistyöllä tarjoamaan matalat portaat juniorisarjoista ja aikuisten alasarjoista aina liigaan ja jopa Euroopan ammattilaiskentille asti.

- Poikajunioreita on liian vähän sekä meidän aluella että koko valtakunnassa. Miesten maajoukkueenkin hyvän menestyksen jatkon turvaamiseksi lajin pariin pitäisi saada lisää poikia ja heitä kehitettyä askel kerrallaan kohti kovempia ympyröitä. Meidänkin seudulla on monia seuroja (LTU, Kataja, Loimu, Parma, jne.) jotka tekevät poikien kanssa hyvää työtä, mutta yhteen hiileen puhaltamista pitäisi yhä edelleen parantaa, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja ja miesten maajoukkueen joukkueenjohtaja Jani Nieminen.

Loimun A-juniorit pelaavat tulevana lauantaina SM-sarjan turnauksen Raision Kauppaoppilaitoksella. Loimun otteita voi seurata kello 11.45 Loimu - East-Volley, kello 13.00 Loimu - Kosken Kaiku sekä kello 15.00 Loimu - VaLePa. Yleisöllä on turnaukseen vapaa sisäänpääsy ja kahvio palvelee koko päivän katsojia.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää
Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Sunnuntaina iskettävään lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeiseen, ja tärkeään sellaiseen, kotipeliin valmistautuva Raision Loimu sai perjantaina mukavaa uutisoitavaa, kun tällä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa debytoinut ja aimoharppauksin kehittynyt yleispelaaja Väinö Rahko laittoi nimensä 2-vuoden jatkosopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää
Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Jos on Mestaruusliigan otteluohjelmaa parjattu muutoin kauden aikana useammallakin suulla, niin ainakin sen laatija on saanut punottua mielenkiintoiset keitokset viimeisille runkosarjakierroksille taisteluun viimeisestä puolivälierien kotietupaikasta, eli 4. sijasta.

Lue lisää
Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Ottelukohtaisella sopimuksella Raision Loimun riveihin aivan Mestaruusliiga kauden kynnyksellä liittynyt maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo ei palaa enää viime sunnuntain EM-karsintaottelun jälkeen Loimun riveihin.

Lue lisää
VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun.

Lue lisää
Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden kaksi ensimmäistä lentopallon Mestaruusliiga-kohtaamista olivat päättyneet kotivoittoihin eikä kolmas tehnyt poikkeusta tässä suhteessa, kun Loimu pesi tiikerit Kerttulan liikuntahallissa puhtaasti luvuin 3-0.

Lue lisää