Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimun uusi valmennus nosti junnuja treenirinkiin

 

Loimun uusi valmennus nosti junnuja treenirinkiin


Loimun valmentajat Tomi Lemminkäinen ja Vesa Kujanpää ovat nostaneet Loimun omista junioreista neljä pelaajaa mukaan edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Liigajoukkueen kanssa hikoilemaan on kutsuttu keskitorjujat Niklas Kaartosalmi ja Valtteri Aaltonen, hakkuri Tommi Lindström sekä libero Joni Rouvali.

Nelikko pelaa parhaillaan Loimun väreissä A-junioreiden SM-sarjaa ja miesten III-sarjaa. Vuoden vaihteen jälkeen Aaltonen, Kaartosalmi ja Lindström lähtevät suorittamaan asevelvollisuuttaan, mutta valmennus toivoo poikien pystyvän harjoittelemaan aktiivisesti siitä huolimatta. Nelikosta Rouvali on vuoden muita nuorempi, joten hänellä on varusmiespalvelu edessä vasta myöhemmin.

- Liigaharjoituksissa nuoret joutuvat pelaamaan koko ajan maksimaalisella ylätasollaan pärjätäkseen. Se jos mikä kehittää, kommentoi päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Loimu on tehnyt jo usean kauden ajan hyvää yhteistyötä Liedon Parman kanssa. Yhteistyön tiimoilta kesät on harjoiteltu yhdessä ja talvisinkin on tapahtunut sekä harjoitusten että pelien osalta liikettä molempiin suuntiin. Loimun ja Parman yhteistyöllä Turun seudulle on kehitetty alueellisia kehitysportaita yhteistyössä Aurajoen Urheilulukion ja Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa. Tavoitteena on, että Turun lähiseudun poikajunioreille pystytään yhteistyöllä tarjoamaan matalat portaat juniorisarjoista ja aikuisten alasarjoista aina liigaan ja jopa Euroopan ammattilaiskentille asti.

- Poikajunioreita on liian vähän sekä meidän aluella että koko valtakunnassa. Miesten maajoukkueenkin hyvän menestyksen jatkon turvaamiseksi lajin pariin pitäisi saada lisää poikia ja heitä kehitettyä askel kerrallaan kohti kovempia ympyröitä. Meidänkin seudulla on monia seuroja (LTU, Kataja, Loimu, Parma, jne.) jotka tekevät poikien kanssa hyvää työtä, mutta yhteen hiileen puhaltamista pitäisi yhä edelleen parantaa, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja ja miesten maajoukkueen joukkueenjohtaja Jani Nieminen.

Loimun A-juniorit pelaavat tulevana lauantaina SM-sarjan turnauksen Raision Kauppaoppilaitoksella. Loimun otteita voi seurata kello 11.45 Loimu - East-Volley, kello 13.00 Loimu - Kosken Kaiku sekä kello 15.00 Loimu - VaLePa. Yleisöllä on turnaukseen vapaa sisäänpääsy ja kahvio palvelee koko päivän katsojia.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää