Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huippulentopalloa viikonloppuna Turun seudulla

 

Huippulentopalloa viikonloppuna Turun seudulla


Turun seudulla pelataan ensi viikonloppuna kaksi mielenkiintoista miesten ottelua, kun yhteistyöseurat Raision Loimu ja Liedon Parma pelaavat.

molemmat tärkeän ottelun kotikentällään. Ensin lauantaina Parma taistelee ykkössarjan runkosarjan päätöskierroksen ottelussaan Seinäjoen Kuutosetia vastaan yläjatkosarjan paikasta ja sunnuntaina Raision Loimu saa tärkeään runkosarjan otteluun vieraakseen hallitsevan mestarin Team Lakkapään Rovaniemeltä.

Ykkössarjan runkosarja päättyy lauantaina

Ykkössarjan runkosarja huipentuu Parman osalta lauantaina Lietohallissa. Joulutauon jälkeen sarjaa jatketaan ylä- ja alajatkosarjoissa. Yläjatkosarjassa pelaavat etelä- ja pohjoislohkojen kolme parasta joukkuetta. Parma on tällä hetkellä sarjataulukossa juuri kolmannella

sijalla, mutta ei kuitenkaan voi olla vielä varma tavoitteeksi asetetusta yläjatkosarjan paikastaan, sillä paremman eräsuhteen omaava Akaa-Volley hengittää Parman takana vain kahden pisteen päässä.

Akaa-Volley kohtaa sunnuntaina Mäntän Valon vieraskentällä ja ottanee tuosta ottelusta mitä todennäköisimmin kaksi sarjapistettä, mikä tarkoittaa sitä, että varmistaakseen paikkansa yläjatkosarjaan, pitää Parmankin voittaa päätöskierroksen ottelunsa. Parma saa kotihalliinsa vastustajaksi lauantaina Kuutoset Volleyn. Jännittävä ratkaisuottelu alkaa Lietohallissa lauantaina 17.12. klo 15:30.

Loimu saa vastaansa hallitsevan mestarin

Sunnuntaina Raisiossa Loimu saa vastaansa hallitsevan Suomen mestarin, kun Team Lakkapää matkustaa kaukaa pohjoisesta Loimaan kautta Raisioon. Loimu ja Lakkapää taistelevat tällä hetkellä samoista sarjasijoituksista, joten pelissä on kovat panokset. Lisäksi molemmat joukkueet haluvat varmasti lähteä joulutauolle voitto taskussaan.

Sunnuntaina on rutkasti mielenkiintoa pelikentän lisäksi kentän laidalla. Loimun päävalmentajaksi kesken kauden tullut Tomi Lemminkäinen debytoi Kerttulan liikuntahallin kotiyleisön edessä. Kaksi edellistä kotiottelua Loimua on otteluvalmentanut Vesa Kujanpää. Lemminkäisen virkaveljenä Lakkapään valmennuksessa toimii viime kauden jälkeen pelitossut naulaan ripustanut huippupelaaja Normunds Veinbergs, jonka kyvyt mitataan nyt pelikentän sijasta penkin päässä.

Lakkapään riveissä paluun Kerttulaan tekee kaksi Loimunkin väreissä pelannutta pelaajaa. Nuori Eemeli Kouki pelasi vielä viime kaudella

Loimussa, mutta muutti kesällä Rovaniemelle. Jouni Palokangas sen sijaan ehti pelata muutaman kauden Salossa ennen pohjoiseen siirtymistä.

Mielenkiintoista on nähdä myös minkä tasoinen pelimies on Lakkapäässä Davin St.Pierren kesken kauden korvannut kanadalaishakkuri Spencer Leiske. Loimun riveissä avainroolissa on jälleen ehjän joukkuepelaamisen lisäksi ulkomaalaisvahvistusten tason pysyminen edellisen ottelun tasolla. Pielaveden Sammon kaadossa erityisen vahvassa vireessä olivat Garrett Muagututia ja Dustin Watten. Heitä säestivät hyvin Duncan Budinger ja Henri Tuomi. 

Lähestyvä Joulu näkyy Lakkapää-ottelussa monella tavalla. Ottelussa järjestetään jouluiset arpajaiset, joissa palkintona on mm. Chipstersin Loimulohta ja Turun Mestaripalvin Juhlakinkku. Ja kovista joulukiireistä kärsivä joulupukkikin on luvannut tulla otteluun käymään, kun vierailijatkin sattuvat tulemaan hänen kotikonnuiltaan. Joulu on antamisen aikaa, mutta valitettavasti kaikille lapsille joulu ei ole yhtä lahjarikas. Loimu haluaa kantaa kortensa kekoon lasten joululahjojen jakeluun ja järjestää sunnuntain ottelussa lelukeräyksen. Hallin aulassa on iso kori, jonne voi tuoda kotoa ylimääräisiä leluja tai urheiluvälineitä. Kerätyt lelut lahjoitetaan otteluisäntä Raision kaupungin kanssa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Raision osastolle, joka välittää ne eteenpäin hyviin kohteisiin. Jokainen lahjoittaja saa lahjoitustaan vastaan hyvän joulumielen.

Parma - Kuutoset
La 17.12. klo 15:30
Lietohalli

Loimu - Lakkapää
Su 18.12. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää