Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koivunen siirtyy loppukaudeksi Loimuun

 

Koivunen siirtyy loppukaudeksi Loimuun


Raision Loimu on hakenut kotimaan pelaajamarkkinoilta korvaajaa syksyllä loppukaudeksi loukkaantuneen keskitorjuja Kimmo Kutinlahden tilalle. Kutinlahden tuuraajana on toiminut farmijoukkue Liedon Parman Sami Koivunen, joka on nyt allekirjoittanut Loimun kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen, joka pitää sisällään myös option seuraavasta kaudesta. Option käytöstä sovitaan keväällä pelien päätyttyä.

Koivunen (24 v, 194 cm) on kotoisin Huittisista ja Lauttakylän Lujan kasvatti. Lentopallo-oppinsa hän on saanut yhdessä maajoukkueesta tuttujen Oivasten Mikon ja Matin sekä Mikkosen Jonin kanssa. Koivunen kuului juniorivuosinaan ikäluokkansa maajoukkueeseen ja kävi lukion Kuortaneella. Kaudet 2007-2009 hän edusti Vammalan Lentopalloa liigassa ja pääsi juhlimaan VaLePan riveissa liigan pronssimitaleitakin.

VaLePan vuosien jälkeen Koivunen piti lentopallosta välivuoden, mutta palasi seuraavaksi kaudeksi ykkössarjaan Säkylän Urheilijoiden riveihin. Säkylän kauden jälkeen Turkuun muuttanut Koivunen siirtyi viime keväänä ykkössarjaan nousseen Liedon Parman riveihin, josta hän on nyt farmisopimuksen kautta ollut auttamassa Loimua.

- Oli hyvä että pääsin ensin kokeilemaan ja katselemaan oman tason riittävyys liigatasolla. Kun näin että rahkeet riittää, niin olin tieysti innokas siirtymään takaisin liigaan. Loppuvuosi oli erittäin raskas, kun pelasin kahden joukkueen kaikki pelit, kommentoi Koivunen.

Koivunen oli syyskaudella Parman avauskuusikon toinen keskitorjuja ja osoitti pelaamissaan liigapeleissä, että taso riittää valtakunnan korkeimmallakin tasolla. Koivunen nappasi heti ensimmäisenä liigaviikonloppunaan Oulussa 9 pistettä tehoin +6 ja Kokkolassa 7 pistettä tehoin +6.

- Lähden tauon jälkeen takaisin liigakentille nöyrin mielin pelaamaan ja kehittämään sekä itseäni että joukkuetta, kommentoi motivoituneen oloinen Koivunen.

LOIMU JA PARMA JÄRJESTÄVÄT MIESTEN LENTISPÄIVÄN RAISIOSSA

Osana Loimun ja Parman välistä yhteistyötä tullaan sunnuntaina 4.3. järjestämään Raisiossa Turun seudun miesten lentopalloilun huipputapahtuma, kun samana päivänä Kerttulan liikuntahallissa pelataan peräkkäin ensin ykkössarjaa ja heti perään liigaa.

Miesten lentispäivä aloitetaan kello 15:00, jolloin Kerttulassa kohtaavat ykkössarjan yläjatkosarjan viimeisessä ottelussa Liedon Parma ja Tampereen Kisatoverit. Tämän jälkeen kello 17:00 tai 35 minuuttia edellisen ottelun päättymisen jälkeen Kerttulassa isketään Mestaruusliigaottelu Raision Loimun ja Saimaa Volleyn välillä.

Yleisölle tarjotaan nämä molemmat pelit samalla lipulla ja kahviopisteet palvelevat katsojia molempien tapahtumien ajan. Loimun ja Parman välillä on sovittu, että miesten lentispäivän tuotto puolitetaan seurojen kesken. Kaikki juniorit pääsevät otteluihin ilmaiseksi pukeutumalla omaan pelipaitaansa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää