Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu jahtaa kotietua

 

Loimu jahtaa kotietua


Lentopallon Mestaruusliigan mielenkiintoinen kevätkierros käynnistyy Raisiossa lauantaina, kun Loimu saa vastaansa parin vuoden takaisen Suomen Cupin ja Mestaruusliigan mestarin. Tuplamestaruuden jälkeen oululaisen Sun Volleyn aurinko on paistanut hieman himmeämmin. Tällä hetkellä Sun Volley majailee sarjataulukossa kahdeksantena, eli viimeisenä pudotuspeleihin pääsevän joukkueen paikalla. Loimu on tällä hetkellä sarjassa sijalla 7. Matkaa tavoitteena olevaan kotietuun oikeuttavaan 4. sijaan on 7 pistettä. Aiemmin joulutauon aikoihin on pystynyt jo tekemään ennustuksia runkosarjan lopputilanteesta, mutta lisääntyneen pelimäärän vuoksi se on tänä vuonna erittäin vaikeaa. Runkosarja on vasta vähän yli puolivälissä, joten suuretkin muutokset ovat vielä mahdollisia.

Loimun parhaimmistoa viime peleissä on ollut yleispelaaja Garrett Muagututia, jolta tarvitaan onnistumisia myös lauantaina, sillä vastaanoton lisäksi hänen panosta tarvitaan hyökkäyspelissä. Sun Volleyn tärkeimmät pelaajat löytyvät myös yleispelaajien tonteilta, sillä Joni Savimäki ja Anssi Hakala ovat kantaneet suuren vastuun oululaisten riveissä. Savimäki on 20-vuotias lupaus, joka siirtyi Sun Volleyn riveihin liigasta viime kaudella pudonneesta Joensuun Riennosta. Hän kuului Mauro Berruton aikana maajoukkueen leirilistoihin ja pelaaja-agentti Nisse Huttunen on nimennyt hänet yhdeksi Suomen lupaavimmista nuorista, joten potentiaalia nuorelta mieheltä ainakin löytyy. Yleispelaajien taistelu voikin olla yksi lauantain pelin ratkaisutekijöistä.

Loimu on käyttänyt joulutauon lepäämisen ja fysiikkatreenaamisen lisäksi hyväkseen henkisen valmentautumisen parissa. Joukkueeseen syksyllä liittynyt Mika Kuusisto on pitänyt joukkueen kanssa sekä yhteistapaamisia että tehnyt henkisen puolen töitä myös kahdenkeskeisesti pelaaajien kanssa.

- Viime viikonlopun 7,5 tuntia pitkä "istunto" pelotti ja epäilytti pelaajia etukäteen, mutta palaute oli todella hyvää. Henkisen valmentautumisen saralla saadaan kuitenkin harvoin pikavoittoja, joten pitkän tähtäimen hommia tässä joukkueen kanssa tehdään, mutta eiköhän pieniä paloja saada myös jo nyt kentälle näkyviin, kun oikein osaa katsoa, kommentoi hengen valmentaja Mika Kuusisto Humanic Oy:stä.

Sunnuntaiksi sarjaohjelmaan merkitty Loimu - MuurLe -ottelu on siirretty pelattavaksi keskiviikkona 1. helmikuuta, sillä muuten Loimulle olisi ollut tänä viikonloppuna peli kolmena päivänä peräkkäin. Oranssi-mustat matkustavat nimittäin kannattajineen maanantaina Tampereelle UrhoTV:n kameroiden eteen.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää