Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiikereitä vierailulla Raisiossa lauantaina

Veikkausvinkit

 

Tiikereitä vierailulla Raisiossa lauantaina


Viime viikonloppuna kaksi viiden erän voittoa vieraskentillä napannut Loimu palaa tositoimiin kotihallissaan lauantaina, kun Kokkolan Tiikerit saapuu Raisioon vierailemaan. Loimun peli on mennyt askel askeleelta parempaan suuntaan. Selkeimmin pelin paraneminen on nähtävissä joukkueen puolustuspelaamisessa, joka on kehittynyt huimasti sitten alkukauden. Joukkueen taistelun ruumiillistuma viime peleissä on ollut libero Dustin Watten, joka on pääsemässä samalle huikealle tasolle, jolla hän ansaitsi viime kaudella  Mestaruusliigan parhaan liberon tittelin.

Vieraaksi saapuva Tiikerit löytyy sarjataulukosta jumbosijalta, mutta joukkueen tähtäin on tieytsti ylempänä, jotta keväällä ei tarvitsisi pelata aina hankalia liigakarsintoja. Tiikerilauman tarve pisteiden saalistamiseen on siis kova. Joukueen alkukausi oli sarjanousun jälkeisten kovien odotusten jälkeen todella tahmea, joten kokkolalaiset hakivat ryhtiä valmentajavaihdoksella marraskuussa. Matti Försti sai väistyä ja tilalle pestattiin salolainen Ismo Tuominen. Loimun ex-valmentaja Tuominen ei jäänyt Tiikereiden ainoaksi loimulaisille tutuksi vahvistukseksi, sillä joulutauolla jenkkipassari Eric Woolridge sai tehdä tilaa Loimun kapellimestarina viime kaudella toimineelle Jose Carrascolle. Alkukauden kotimaassaan Venezuelassa pelituntumaa yllä pitänyt Carrasco otti innolla uuden haasteen vastaan ja palasi Suomen Mestaruusliigaan.

Lauantain ottelussa on monia mielenkiintoisia taistelupareja, jotka saattavat olla puolin tai toisin avain ottelun voittoon. Kentän ulkopuolella taktisessa taistelussa vastakkain ovat kaksi hyvin menestynyttä salolaisvalmentajaa ja kentän sisäpuolella passari Carrascon pelin taso entisessä kotihallissaan verrattuna Loimun Jani-duo Sippola Puputtiin on varmasti yksi avainkysymyksistä. Yleispelaajien taistossa on Daavid vastaan Goljat henkeä, kun viime otteluissa pirteästi esiintynyt Loimun 187-senttinen Ossi Rumpunen haastaa vastustajan riveissä samalla tontilla pelaavan 207-senttisen bulgarialaisen Bogomil Anachkovin. Bulgaari on pelipaikallaan selvästi pisin Suomen kentillä koskaan pelannut lentopalloilija, sillä yleispelaajat ovat harvoin yli parimetrisiä. Näiden taistelupareissa mainittujen Tiikeri-pelaajien lisäksi vierailijoiden peli on ollut kovasti riippuvainen nuorten maajoukkuekaksikko keskitorjuja Tommi Siirilän ja libero Lauri Kermisen mukanaolosta ja palaamisesta.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSamuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Ottelukohtaisella sopimuksella Raision Loimun riveihin aivan Mestaruusliiga kauden kynnyksellä liittynyt maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo ei palaa enää viime sunnuntain EM-karsintaottelun jälkeen Loimun riveihin.

Lue lisää
VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun.

Lue lisää
Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden kaksi ensimmäistä lentopallon Mestaruusliiga-kohtaamista olivat päättyneet kotivoittoihin eikä kolmas tehnyt poikkeusta tässä suhteessa, kun Loimu pesi tiikerit Kerttulan liikuntahallissa puhtaasti luvuin 3-0.

Lue lisää
Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Lauantain vieraspeliin Kokkolassa valmistautuva Raision Loimu on hankkinut riveihinsä loukkaantuneen Verneri Vetriön jättämää aukkoa paikkaamaan 67 miesten maaottelua pelanneen yleispelaaja Jan Heleniuksen.

Lue lisää
Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää