Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiikereitä vierailulla Raisiossa lauantaina

 

Tiikereitä vierailulla Raisiossa lauantaina


Viime viikonloppuna kaksi viiden erän voittoa vieraskentillä napannut Loimu palaa tositoimiin kotihallissaan lauantaina, kun Kokkolan Tiikerit saapuu Raisioon vierailemaan. Loimun peli on mennyt askel askeleelta parempaan suuntaan. Selkeimmin pelin paraneminen on nähtävissä joukkueen puolustuspelaamisessa, joka on kehittynyt huimasti sitten alkukauden. Joukkueen taistelun ruumiillistuma viime peleissä on ollut libero Dustin Watten, joka on pääsemässä samalle huikealle tasolle, jolla hän ansaitsi viime kaudella  Mestaruusliigan parhaan liberon tittelin.

Vieraaksi saapuva Tiikerit löytyy sarjataulukosta jumbosijalta, mutta joukkueen tähtäin on tieytsti ylempänä, jotta keväällä ei tarvitsisi pelata aina hankalia liigakarsintoja. Tiikerilauman tarve pisteiden saalistamiseen on siis kova. Joukueen alkukausi oli sarjanousun jälkeisten kovien odotusten jälkeen todella tahmea, joten kokkolalaiset hakivat ryhtiä valmentajavaihdoksella marraskuussa. Matti Försti sai väistyä ja tilalle pestattiin salolainen Ismo Tuominen. Loimun ex-valmentaja Tuominen ei jäänyt Tiikereiden ainoaksi loimulaisille tutuksi vahvistukseksi, sillä joulutauolla jenkkipassari Eric Woolridge sai tehdä tilaa Loimun kapellimestarina viime kaudella toimineelle Jose Carrascolle. Alkukauden kotimaassaan Venezuelassa pelituntumaa yllä pitänyt Carrasco otti innolla uuden haasteen vastaan ja palasi Suomen Mestaruusliigaan.

Lauantain ottelussa on monia mielenkiintoisia taistelupareja, jotka saattavat olla puolin tai toisin avain ottelun voittoon. Kentän ulkopuolella taktisessa taistelussa vastakkain ovat kaksi hyvin menestynyttä salolaisvalmentajaa ja kentän sisäpuolella passari Carrascon pelin taso entisessä kotihallissaan verrattuna Loimun Jani-duo Sippola Puputtiin on varmasti yksi avainkysymyksistä. Yleispelaajien taistossa on Daavid vastaan Goljat henkeä, kun viime otteluissa pirteästi esiintynyt Loimun 187-senttinen Ossi Rumpunen haastaa vastustajan riveissä samalla tontilla pelaavan 207-senttisen bulgarialaisen Bogomil Anachkovin. Bulgaari on pelipaikallaan selvästi pisin Suomen kentillä koskaan pelannut lentopalloilija, sillä yleispelaajat ovat harvoin yli parimetrisiä. Näiden taistelupareissa mainittujen Tiikeri-pelaajien lisäksi vierailijoiden peli on ollut kovasti riippuvainen nuorten maajoukkuekaksikko keskitorjuja Tommi Siirilän ja libero Lauri Kermisen mukanaolosta ja palaamisesta.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää