Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Power Cup sai turkulaisen ilmeen

 

Power Cup sai turkulaisen ilmeen


Turun Kupittaalla kesäkuun 7.-10. päivä pelattava maailman suurin lentopalloturnaus on saanut turkulaisen ulkoasun. Lähes 10.000 lasta ja nuorta valmentajieen ja huoltajieen Kupittaalle tuovan tapahtuman logo ja kotisivut ovat saaneet perinteisen vihreän värityksen lisäksi mukaansa Aurajoen sinistä väriä ja Kupittaan nurmien vihreyttä. Logoon on päässyt mukaan myös turkulaisia nähtävyyksiä.

Turun Powerin logossa haluttiin korostaa kesäistä ulkoilmatapahtumaa ja siksi väreiksi valittiin kirkas sininen raikastamaan Powerin jo tuttua vihreää väriä. Kaupungin läpi virtaava Aurajoki on tärkeä turkulaisille. Joen varrelta löytyy myös tärkeimmät nähtävyydet, joista osa pääsi myös logoon esille. Tapahtuma järjestetään Kupittaan urheilupuistossa, joka ei ole kaikille tuttu alue, mutta jokainen suomalainen tuntee Turun tunnetut monumentit Tuomiokirkon, Turun linnan ja Suomen Joutsenen. Logon silhuettimaiset nähtävyydet vievän ajatukset kohti kesää ja Turun tapahtumaa. Koska tapahtuma pelataan keskustan tuntumassa, ehtii pelaamisen ohessa myös tutustumaan kaupunkiin. Turku on yksi Suomen kauneimpia kaupunkeja ja etenkin kesällä Aurajoen rantamaisemat nähtävyyksineen ovat vierailun arvoisia.

Talkoolaisten rekrytointi jalkautuu lauantaina Kerttulaan

Maailman suurin lentopallotapahtuma järjestetään Kupittaalle talkoovoimin. Onnistuneen tapahtuman järjestäminen lapsille ja nuorille vaatii talkootyöläisiä noin 800 ja talkootehtäviä löytyy moneen makuun. Paikallinen järjestelytoimikunta on luottavainen riittävän talkoomassan löytymiseen Turusta ja lähikunnista. Talkoolaisten rekrytointi on jo käynnissä, joten kuka tahansa voi ilmoittautua Power Cupin kotisivujen kautta mukaan rakentamaan hienoa Power-elämystä ja Turku-kuvaa lapsille ja nuorille.

Tulevana lauantaina Power Cupin talkoorekrytointi jalkautuu Raisioon Kerttulan liikuntahallille, jossa pelataan Loimun ja  Hurrikaanin välinen Mestaruusliigan paikalliskamppailu. Power-pisteen henkilöt kertovat mielellään Powerista ja ottavat ilmoittautumisia vastaan. Talkoopiste löytyy lauantaina Kerttulan liikuntahallin aulasta noin kello 16:00 alkaen aina pelin loppumiseen asti.

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää