Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sun Volley maksoi kalavelat Kerttulassa

 

Sun Volley maksoi kalavelat Kerttulassa


Sun Volleyn päävalmentaja Sami Kurttila oli maanantain tv-ottelun jälkeen kuin eri mies kuukauden takaiseen joukkueiden edelliseen kohtaamiseen verrattuna. Silloin Loimu murskasi Sun Volleyn vastaanoton avauserän tappion jälkeen, mutta nyt oululaiset määräsivät ottelun tahdin ja veivät puhtaan 0-3 (34-36, 18-25, 29-31) vierasvoiton mukanaan Ouluun. Voitto oli pudotuspelipaikasta taistelevalle Sun Volleylle vasta kauden kolmas vieraskentällä.

Toista erää lukuunottamatta erät venyivät pitkälle jatkopalloille, mutta Loimu ei pystynyt voittamaan yhtään erää, vaikka se sai kokeilla avauserässä eräpalloa 7 ja päätöserässä 8 kertaa, eli yhteensä peräti 15 kertaa. Kolmannessa erässä Loimu nousi lopussa Olli Aakulan hyvällä syöttöputkella jo turvallisen tuntuiseen johtoon, mutta eräpallotilanteessa Jani Puputti syötti kentän ulkopuolelta ja Sun Volley pääsi uudestaan mukaan erän voittotaisteluun. 

Sun Volley tiedettiin jo ennakolta hyvin organsioiduksi vastaanotto- ja puolustusjoukkueeksi, mutta silti joukkueen puolustustyöskentely aiheutti jällleen pienen yllätyksen sekä kotiyleisölle että -joukkueelle. Hyvää puolustusjoukkuetta vastaan pelaaminen vaatii passareilta ja hyökkäykseltä toimivaa peliajatusta ja kärsivällisyyttä, jota Loimulta ei maanantaina löytynyt riittävästi. 

- Osat vaihtuivat siitä mitä ne olivat täällä kuukausi sitten. Meidän vastaanotto oli tänään suhteellisen hyvää, mutta passi- ja hyökkäyspelissä epäonnistuttiin, kommentoi kotijoukkueen pettynyt valmentaja Tomi Lemminkäinen ottelun jälkeen.

Sun Volleyn parhaana pelaajana palkittiin Anssi Hakala, joka teki 15 pistettä tehoin +10 ja hoiti leiviskänsä hyvin myös vastaanotossa ja puolustuksessa. Hyökkäyspelissä häntä tuki tehokkaasti brassihakkuri Alan Soares, joka teki 18 pistettä tehoin +13. Kotijoukkueen paras pistemies oli Duncan Budinger, joka teki 18 pistettä tehoin +8. Loimun parhaana pelaajana palkittiin kohtuullisen hyvän ottelun pelannut keskitorjuja Sami Koivunen.

- Olen tyytyväinen myös nuorten otteista tänään. Hautala, Kallioniemi ja Savimäki pelasivat hyvin, kehui Sun Volleyn valmentaja Sami Kurttila.

Loimun ottelut jatkuvat perjantaina Rovaniemellä, jossa on jaossa jälleen runkosarjan loppusijoitusten kannalta erittäin tärkeitä pisteitä. Loimun täynnä ollut sairastupakin näyttää hiljalleen vähän tyhjenevän, sillä Henri Tuomen pitäisi olla perjantaina ainakin kokoonpanossa mukana ja Markus Kaurtokin kokeilee tällä viikolla jo harjoituksissa polven kestävyyttä.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää