Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu sillan kautta pudotuspeleihin

 

Loimu sillan kautta pudotuspeleihin


Loimun edellisen illan poikkeava otteluun valmistautuminen Megazonen laser-pelissä ei auttanut lauantain kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta pitkän erätauon jälkeen Loimu löysi oikeanlaisen taisteluilmeen, jolla varmistettiin paikka pudotuspeleihin. Ottelu päättyi mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen lukemin 3-2 (19-25, 22-25, 25-18, 25-20, 15-8).

Ottelun tärkeys näkyi pelaajien lisäksi myös katsomossa, sillä yleisö eli jälleen hyvin mukana ja kannusti hyvin vaikeillakin hetkillä, kuten se on tehnyt läpi kauden, vaikka runkosarjan aikana taistelu kärkisjoista on vaihtunut taisteluun pudotuspeleihin pääsystä. Korsosta on harvoin saapunut kannattajia Raisioon asti, mutta tällä kertaa ottelun tärkeys oli houkutellut sieltäkin bussilastillisen ääneikkäitä kannattajia omiaan tukemaan.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää menivät vierailijoiden komennossa kotijoukkueen hermoillessa ja tehdessä virheitä. Passari Petteri Laurila ruokki tehokkaasti etenkin Toni Kankaanpäätä, joka olikin kahden ensimmäisen erän ehdoton ykkösnimi. Kotijoukkueen vastaanotto- ja hyökkäyspeli olivat sen sijaan luokattomalla tasolla.

 - Aloitimme hyvin ja teimme juuri niitä asioita joita oli sovittu. Saimme Loimulta aseet pois. Kolmannen erän alussa teimme omia virheitä ja Muagugutian syöttöputken jälkeen emme oikein missään vaiheessa päässeet enää peliin mukaan, harmitteli KoVen valmentaja Jouko Lindberg.

Pitkän erätauon jälkeen peli kääntyikin Loimulle. Hakkuri Ducan Budinger paransi peliään huomattavasti ja vaihtopenkkikomennuksen saanut Ossi Rumpunen palasi kentälle uudenlaisella ilmellä. Loimun libero Dustin Watten lukeutui joukkueen parhaimmistoon läpi ottelun onnistuen vastaanoton (74%) lisäksi myös puolustuspelaamisessa.

Loimun paras pistemies oli hakkuri Budinger, joka teki 26 pistettä tehoin +17. Toiseksi eniten pisteitä teki kolmessa viimeisessä erässä Loistanut Rumpunen (18 pts, +10, vastaanotto 64%). Korson parhaat pistemiehet olivat hakkuri Jussi Niemelä (18 pts, +10) ja Toni Kankaanpää (17 pts, +6, vo 80%). Onnistujiin lukeutui myös virheettömästi pelannut keskitorjuja Meris Merisaar, joka teki 11 pistettä ilman virheitä.

- Kolme viimeistä erää meillä oli oikeanlainen taisteluilme. Se kun pidetään päällä, niin olemme valmiita pudotuspeleihin, kommentoi valmentaja Tomi Lemminkäinen ottelun päätyttyä ja pudotuspelipaikan varmistuttua.

Loimu varmisti voitollaan paikkansa pudotuspeleihin jo ennen tiistaina pelattavaa runkosarjan päätösottelua, johon vieraaksi saapuu runkosarjan voitosta taisteleva Hurrikaani. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 18:00. 

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää