Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ossi Rumpunen jatkaa Loimussa

 

Ossi Rumpunen jatkaa Loimussa


Raision Loimu on tehnyt neljännen pelaajasopimuksen ensi kaudelle, kun Ossi Rumpusen jatko oranssi-mustissa sinetöityi. Rumpunen (23 v, 187 cm) solmi kasvattajaseuransa kanssa kaksivuotisen sopimuksen, jossa on ensimmäisen kauden jälkeen niin sanottu ulkomaanpykälä, joka mahdollistaa hänen siirtymisensä ammattilaiskentille, jos sopiva tilaisuus tulee eteen.

- Tämä oli äärettömän tärkeä sopimus meille. Ossi on oikein perusloimulainen ja sekä yleisöä että joukkuetta sytyttävä pelaaja. Kovana harjoittelijana hän on jokaisen valmentajan unelmanpelaaja, kommentoi Loimun päävalmentaja Vesa Kujanpää.

Rumpunen aloitti Mestaruusliigauransa kaudella 2007-2008 hakkurin paikalla, mutta on pari viime kautta pelannut pääsääntöisesti yleispelaajan paikalla. Päättyneellä kaudella hän oli Mestaruusliigan runkosarjan pistepörssissä sijalla 12. ollen kuudenneksi paras yleispelaaja. Vastaanottotilastossa hän oli sijalla 57. lukemalla 49,2 %.

Loimu hakee vielä Rumpuselle haastajaa hakkurin tontille, sillä tarkoitus on saada joukkueeseen hyvä ja toisistaan hieman poikkeava hakkurikaksikko, joka mahdollistaa pelityylin vaihtamisen kesken ottelunkin. Rumpunen on parhaimmillaan nopean tempopassin päättäjänä, joten hänen rinnalleen sopisi joku rauhallisemman tempon hyökkääjä.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää