Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tulevaisuudenlupaus Savimäki Loimuun

 

Tulevaisuudenlupaus Savimäki Loimuun


Raision Loimu on saanut merkittävän vahvistuksen yleispelaajaosastolleen kotimaan pelaajamarkkinoilta, kun viime kaudella oululaista Sun Volleyta edustanut Joni Savimäki (21 v, 191 cm) liittyy oranssi-mustaan miehistöön yksivuotisella sopimuksella.

Savimäki kuuluu Suomen lahjakkaampien yleispelaajien joukkoon, mutta ikäkausimaajoukkueiden vakiokasvolla on miesten maajoukkuedebyytti vielä tekemättä. Potentiaalista kertovat liigassa osoitettujen hyvien otteiden lisäksi Mauro Berruton päävalmentajakauden leirikutsut sekä vuoden 2011 Kauden paras miesjuniori -palkinto.

Joensuun Riennon kasvatti löi itsensä liigakentillä läpi heti debyyttikaudellaan kasvattajaseurassaan. Kausi päättyi kuitenkin sarjapaikan menetykseen, jonka jälkeen Savimäki lähti kehittymään Ouluun. Nyt tarkoituksena on ottaa aimo harppaus eteenpäin kohti liigan yleispelaajien parhaimmistoa. Suurin kehittämiskohde on vastaanotto, sillä sekä fyysiset arvot että hyökkäyspeli ovat jo hyvällä tasolla.

- Savimäki on todella fyysinen kaveri, jolla on vahva hyökkäys. Hän on erinomainen "täsmähankinta" parantamaan niitä osa-alueita, joilla meillä oli viime kaudella ongelmia, kommentoi erittäin tyytyväisen oloinen päävalmentaja Vesa Kujanpää.

Loimulla on koossa nyt viisi pelaajasopimusta. Kaikki sopimuspelaajat ovat kotimaisia, joten joukkueen rakentaminen etenee hyvällä rytmillä ja hyvässä aikataulussa. Lähiaikoina pyritään saamaan nimi paperiin ainakin vielä muutaman tärkeän avainpelaajan kanssa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää