Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huippulibero Rajala palaa Loimuun

 

Huippulibero Rajala palaa Loimuun


Jo usean kauden ajan Mestaruusliigan liberoeliittiin kuulunut Juho Rajala palaa Raision Loimun riveihin. 26-vuotias takakentän hihaspesialisti on aiemmin edustanut kaudet 2005-2007 Loimua, jonka jälkeen hän siirtyi kotiseudulleen edustamaan ensin Kempeleen Lentopalloa ja sen jälkeen sen seuraajaa Sun Volleyta.

Rajala on pelannut 228 liigaottelua ja voittanut kaudella 2009-2010 tuplamestaruuden, eli sekä Mestaruusliigan että Suomen Cupin mestaruuden. Lisäksi palkintokaapista löytyy Suomen Cupin hopea kaudelta 2005 Loimun riveistä ja valinta Mestaruusliigan All Star liberoksi kaudella 2010.

Loimun liberotontti on ollut kahden edellisen kauden ajan ulkomaalaisvahvistuksen työmaata. Jenkki Dustin Wattenin kanssa sovittiin jo edellisen kauden päätyttyä ettei yhteistyötä todennäköisesti tulla jatkamaan, sillä Loimun tavoitteena oli löytää liberon tontille hyvä kotimainen pelaaja. Rajalan paluun myötä Loimulla on edelleen koko kolmen pelaajan ulkomaalaiskiintiö käyttämättä. Watten suunnannee ensi kaudeksi Ranskan suuntaan, jonne hänellä on ollut agenttinsa välityksellä vahvoja virityksiä.

- Erittäin hyvillä mielin palaan Raisioon, koska Loimu pystyi tarjoamaan hyvän kokonaisuuden joka mahdollistaa lähes täysipainoisen keskittymisen lentopalloon. Seurassa on myös kova halu menestyä ensi kaudella ja se oli varmaan tärkein syy, miksi halusin tulla takaisin. Joukkueen tavoitteet asetetaan varmaankin sitten myöhemmin, mutta henkilökohtaisena tavoitteena on pelata urani paras kausi tähän mennessä, kommentoi toistaiseksi vielä Oulusta tavoitettu Rajala.

Myös Loimun valmentaja Vesa Kujanpää on erittäin mielissään uudesta vahvistuksestaan:

- Rajala on kuulunut jo vuosia liigan liberoeliittiin. Hänen nimensä komeilee yleensä vastaanottotilaston kärkipäässä ja hän on johtanut erinomaisesti toiminutta Sun Volleyn puolustuspelaamista. Iso asia on myös se, että hän on todistanut "vintin" kestävän myös finaalien paineet. Eihän mestaruuksia voittaneita kotimaisia liberoita ihan joka oksalla roiku.

Loimulla on nyt koossa kuusi pelaajasopimusta ensi kaudelle; passari Jani Sippola, hakkuri Ossi Rumpunen, libero Juho Rajala, keskitorjuja Henri Tuomi sekä yleispelaajat Tuomas Koppanen ja Joni Savimäki.

- Sopimustilanne ja joukkueen runko on erittäin hyvä. Kotimaan markkinoilta haetaan vielä muutaman hyvän vahvistuksen muodossa laajuutta lisää ja ulkomaiden suuntaan on monia verkkoja vesillä täsmähankintojen onnistumiseksi. Sopimuspelaajat ja nuoret lupaukset harjoittelevat jo nyt kovaa kyytiä, joten syksyllä pitäisi olla jalkeilla kilpailukykyinen joukkue, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää