Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huippulibero Rajala palaa Loimuun

Veikkausvinkit

 

Huippulibero Rajala palaa Loimuun


Jo usean kauden ajan Mestaruusliigan liberoeliittiin kuulunut Juho Rajala palaa Raision Loimun riveihin. 26-vuotias takakentän hihaspesialisti on aiemmin edustanut kaudet 2005-2007 Loimua, jonka jälkeen hän siirtyi kotiseudulleen edustamaan ensin Kempeleen Lentopalloa ja sen jälkeen sen seuraajaa Sun Volleyta.

Rajala on pelannut 228 liigaottelua ja voittanut kaudella 2009-2010 tuplamestaruuden, eli sekä Mestaruusliigan että Suomen Cupin mestaruuden. Lisäksi palkintokaapista löytyy Suomen Cupin hopea kaudelta 2005 Loimun riveistä ja valinta Mestaruusliigan All Star liberoksi kaudella 2010.

Loimun liberotontti on ollut kahden edellisen kauden ajan ulkomaalaisvahvistuksen työmaata. Jenkki Dustin Wattenin kanssa sovittiin jo edellisen kauden päätyttyä ettei yhteistyötä todennäköisesti tulla jatkamaan, sillä Loimun tavoitteena oli löytää liberon tontille hyvä kotimainen pelaaja. Rajalan paluun myötä Loimulla on edelleen koko kolmen pelaajan ulkomaalaiskiintiö käyttämättä. Watten suunnannee ensi kaudeksi Ranskan suuntaan, jonne hänellä on ollut agenttinsa välityksellä vahvoja virityksiä.

- Erittäin hyvillä mielin palaan Raisioon, koska Loimu pystyi tarjoamaan hyvän kokonaisuuden joka mahdollistaa lähes täysipainoisen keskittymisen lentopalloon. Seurassa on myös kova halu menestyä ensi kaudella ja se oli varmaan tärkein syy, miksi halusin tulla takaisin. Joukkueen tavoitteet asetetaan varmaankin sitten myöhemmin, mutta henkilökohtaisena tavoitteena on pelata urani paras kausi tähän mennessä, kommentoi toistaiseksi vielä Oulusta tavoitettu Rajala.

Myös Loimun valmentaja Vesa Kujanpää on erittäin mielissään uudesta vahvistuksestaan:

- Rajala on kuulunut jo vuosia liigan liberoeliittiin. Hänen nimensä komeilee yleensä vastaanottotilaston kärkipäässä ja hän on johtanut erinomaisesti toiminutta Sun Volleyn puolustuspelaamista. Iso asia on myös se, että hän on todistanut "vintin" kestävän myös finaalien paineet. Eihän mestaruuksia voittaneita kotimaisia liberoita ihan joka oksalla roiku.

Loimulla on nyt koossa kuusi pelaajasopimusta ensi kaudelle; passari Jani Sippola, hakkuri Ossi Rumpunen, libero Juho Rajala, keskitorjuja Henri Tuomi sekä yleispelaajat Tuomas Koppanen ja Joni Savimäki.

- Sopimustilanne ja joukkueen runko on erittäin hyvä. Kotimaan markkinoilta haetaan vielä muutaman hyvän vahvistuksen muodossa laajuutta lisää ja ulkomaiden suuntaan on monia verkkoja vesillä täsmähankintojen onnistumiseksi. Sopimuspelaajat ja nuoret lupaukset harjoittelevat jo nyt kovaa kyytiä, joten syksyllä pitäisi olla jalkeilla kilpailukykyinen joukkue, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSamuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Ottelukohtaisella sopimuksella Raision Loimun riveihin aivan Mestaruusliiga kauden kynnyksellä liittynyt maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo ei palaa enää viime sunnuntain EM-karsintaottelun jälkeen Loimun riveihin.

Lue lisää
VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun.

Lue lisää
Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden kaksi ensimmäistä lentopallon Mestaruusliiga-kohtaamista olivat päättyneet kotivoittoihin eikä kolmas tehnyt poikkeusta tässä suhteessa, kun Loimu pesi tiikerit Kerttulan liikuntahallissa puhtaasti luvuin 3-0.

Lue lisää
Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Lauantain vieraspeliin Kokkolassa valmistautuva Raision Loimu on hankkinut riveihinsä loukkaantuneen Verneri Vetriön jättämää aukkoa paikkaamaan 67 miesten maaottelua pelanneen yleispelaaja Jan Heleniuksen.

Lue lisää
Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää