Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulle kolme tärkeää jatkosopimusta

 

Loimulle kolme tärkeää jatkosopimusta


Loimu on tehnyt kolme tärkeää jatkosopimusta kotimaisten pelaajien kanssa ensi kautta varten. Koossa on nyt kaikkiaan jo yhdeksän pelaajasopimusta - kaikki kotimaisten pelaajien kanssa. Viimeisimpinä allekirjoituksensa papereihin laittoivat Kimmo Kutinlahti, Sami Koivunen ja Verneri Vetriö. Keskitorjuja Kutinlahden (26 v, 194 cm) kanssa tehtiin uusi yhden vuoden sopimus. Keskitorjuja Koivusen (25 v, 194 cm) ja Vetriön (19 v, 192 cm) kanssa sovittiin viime kauden sopimuksissa olleiden optioiden käytöstä.

Kutinlahti oli viime kesän onnistuneen harjoittelujakson jäljiltä hyvässä kunnossa ja vakuutti maajoukkueen haastajaleirillä päävalmentaja Daniel Castellaninkin. Hyvä pelivire toi nimeämisen EM-kisajoukkueen isolle pelaajalistalle. Hyvän syksyn jälkeen tuli pitkä harjoitus- ja pelitauko, kun polvessa todettiin marraskuussa magneettikuvien jälkeen olevan irronnut ruston pala. Vaiva vaati leikkaushoitoa ja edessä oli pitkä kuntoutusjakso, joka on edelleen käynnissä, mutta kesäkuun alussa Kutinlahden on tarkoitus aloittaa jälleen myös hyppyharjoittelu.

- Kutinlahti on yksi parhaista suomalaisista keskipelaajista, jonka viime kausi meni pilalle loukkaantumisen takia. Hän on kuntoutunut hyvin ja harjoitellut ilman hyppyjä todella hyvin joukkueen mukana jo toukokuun alusta lähtien. Kaikesta tekemisestä on näkynyt, että loukkaantuminen jätti melkoisesti tavaraa hampaankoloihin, joka tulee näkymään kauden aikana, kommentoi Loimun päävalmentaja Vesa Kujanpää.

Kutinlahden ja jo aiemmin jatkosopimuksen tehneen Henri Tuomen lisäksi Loimun keskipelaajaosastoa vahvistaa kolmaskin viime kaudelta tuttu kasvo, kun kesken kauden Kutinlahtea farmijoukkue Liedon Parmasta korvaamaan tullut Sami Koivunen sopi jatkosta oranssi-mustissa. Viime kaudella Koivunen liittyi mukaan liigaympyröihin kesken kauden, mutta nyt hän pääsee vetämään liigatempossa mukana koko kesän fysiikka- ja harjoittelujakson. Viime kaudella Koivunen pääsi yllättämään hyvillä otteillaan "puun takaa", mutta alkavalle kaudelle odotukset ovatkin jo alusta asti korkeammalla hyvin sujuneen ensimmäisen Loimu-kauden ja koko kesän valmistautumisjakson jälkeen.

Hihaosastolle leveyttä tuo Turusta opiskelupaikkaa hakevan Verneri Vetriön jatkosopimus. Hän pelasi viime kaudella pääsääntöisesti farmijoukkueen riveissä ykkössarjaa, mutta pääsi maistelemaan myös liigaotteluiden tunnelmaa välillä. Ensimmäisenä ahvenanmaalaisena Suomen pääsarjassa esiintynyt Vetriö pääsee kesäkuussa harjoittelemaan myös kotikonnuillaan, kun Loimu järjestää fysiikkaleirin Ahvenanmaalla.

- Nämä sopimukset ovat todella tärkeitä meille. Joukkueen kotimainen runko tulee pysymään melko samana kuin viime kaudella, mikä on aina hyvä asia, myhäilee Kujanpää.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää