Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Simo-Pekka Olli palaamassa Loimuun

 

Simo-Pekka Olli palaamassa Loimuun


Raision Loimu on tehnyt merkittävän pelaajahankinnan, kun passivastuun Jani Sippolan kanssa tulee jakamaan paluumuuttaja Simo-Pekka Olli (26 v, 204 cm) 1+2 vuotisella sopimuksella, jossa on vielä ns. opiskelupykälä. Näin Loimulla tulee olemaan riveissään todella hyvä passarikaksikko, joista molemmilla on kokemusta maajoukkuetasoltakin (Olli 63 maaottelua, Sippola 4 maaottelua).

Kokeneen, mutta passarina vielä nuoren, paluumuuttajan takaisin Turun seudulle tuo yhdistää lentopallon pelaaminen ja siviiliammatin hankkiminen opiskelemalla. Olli on hakenut opiskelupaikkaa Turun Ammattikorkeakoulun liiketalouden urheilujohtamisen linjalle. Varmuus opiskelupaikasta tulee heinäkuussa, jonka jälkeen Ollin sopimus saa lopullisen sinettinsä.

Olli tulee nyt jo kolmatta kertaa urallaan Loimuun.  Ensimmäisen kerran hän saapui Kuortaneen urheilulukiosta Turkuun ja Aurajoen urheilulukioon opiskelemaan kaudeksi 2004-2005. Sen jälkeen hän lähti kolmeksi kaudeksi Italian ammattilaiskentille ennen kuin palasi Loimuun kausiksi 2008-2010. Kauden 2010-2011 Olli aloitti Loimussa, mutta sopimus kattoi alunperinkin vain alkukauden, jonka jälkeen hän siirtyi Kreikan ammattilaiskentille Jose Carrascon liityttyä Loimun joukkueeseen. Viime kauden Olli aloitti Italiassa A2-liigan Iserniassa, mutta siirtyi kesken kauden A1-liigan Vibo Valentiaan.

Ollin meriittilistalle kuuluu kotimaan kentiltä Suomen cupin voitto vuodelta 2004 Loimun riveistä sekä valinta samana vuonna kauden parhaaksi miesjunioriksi. Maajoukkueessa Ollin meriitteihin kuuluu mm. Euroopan liigan hopea vuodelta 2005 sekä valinta finaaliturnauksen parhaaksi passariksi. Hän oli myös mukana vuonna 2007 sensaatiomaisen EM-kisojen 4. sijan saavuttaneessa maajoukkueessa Mikko Eskon aisaparina.

- Hienoa saada erittäin kokenut passari joukkueeseen. Hän tuo pelillisten taitojensa lisäksi myös aimo annoksen johtajuutta joukkueeseen. Myös torjuntapelimme saa mukavasti lisää senttejä Simo-Pekan myötä. On todella hyvä, että meillä on kaksi maajoukkuetason passaria kokoonpanossa - kova kilpailu kehittää heitä molempia, kommentoi Loimun päävalmentaja Vesa Kujanpää.

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Simo-Pekka Olli

Tiedot


Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää