Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulle yleispelaaja Jenkeistä

 

Loimulle yleispelaaja Jenkeistä


Loimu on löytänyt toisen ensi kauden palapelistään puuttuvista palasista, kun seura kiinnitti alkuviikosta riveihinsä Yhdysvaltojen maajoukkueryhmään kuuluvan yleispelaaja Jordan DuFaultin (23 v, 198 cm) yksivuotisella sopimuksella. Sopimuksen allekirjoittaminen oli periaatteessa ollut jo jonkun aikaa selvää, mutta DuFault halusi rauhoittaa sopimusneuvottelut maajoukkue-edustuksen ajaksi. Viime viikonloppuna päättyneen Pan Am Cupin jälkeen sopimus vahvistettiin pikaisesti.  Kalifornialaislähtöisen DuFaultin erityisvahvuus on vastaanotto ja puolustuspelaaminen, mutta hyökkäyspuolellakin hän pystyy tekemään hyviä tehoja.

- Haimme ulkomailta nimenomaan hyvää vastaanottajaa. Jordanissa yhdistyy hyvä vastaanotto hyvään ponnistukseen ja nopeaan käteen. Näkemäni ja kuulemani perusteella kyseessä on erittäin taitava pelaaja. Dustin Wattenilta olemme kuulleet viime hetken tietoina että Jordan on erittäin hyvä tyyppi ja tällä hetkellä todella hyvässä kunnossa, koska on treenannut kovaa maajoukkueen kanssa, kommentoi Loimun päävalmentaja Vesa Kujanpää tyytyväisenä.

DuFault edusti yliopistourallaan UC Irvinen yliopistoa, jonka riveissä hän voitti mm. vuonna 2009 Yhdysvaltojen yliopistomestaruuden. Henkilökohtaisina meriitteinä hänet on valittu All American statuksella2009 ja 2010 yliopistosarjan tähdistöön sekä kolme kertaa tähdistöön MPSF:ssä, jossa pelaavat kahta lukuun ottamatta kaikki parhaat yliopistot.

Kauden 2011 DuFault harjoitteli Jenkkien maajoukkueen harjoittelukeskuksessa Anaheimissa useiden maailman eliittiin kuuluvien maamiestensä kanssa. Maajoukkuekauden 2012 alussa hän oli pitkään jopa mukana kovin odotuksin Olympialaisiin lähtevän A-maajoukkueen harjoitusringissä, mutta lopulta murtautuminen A-maajoukkueen viralliseen rosteriin jäi vielä tulevaisuuden tavoitteeksi. Niin sanotun B-maajoukkueen kanssa DuFault on ollut viime ja tänä vuonna Pan Am -kisoissa. Noin viikko sitten hän oli mukana voittamassa Pan Am Cupia Dominikaanisessa Tasavallassa. Mestarijoukkueessa pelasivat myös viime kaudella Loimua edustaneet Dustin Watten ja Garrett Muagututia.

- Olen innoissani Suomessa pelaamisesta. Olen kuullut hyviä asioita seurasta ja sarjasta Dustin Wattenilta. En tunne pelaajia, mutta Dustinin kertoman perusteella meillä tulee olemaan hyvä joukkue, joka on valmis menestymään. Edessä on varmasti hieno kausi, kommentoi DuFault Kaliforniasta käsin.

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää