Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paluumuuttaja Ollista Loimun kapteeni

 

Paluumuuttaja Ollista Loimun kapteeni


Loimun Mestaruusliigajoukkueen kapteenina tulee 21.9. alkavalla kaudella toimimaan passari Simo-Pekka Olli. Avukseen hän saa keskitorjuja Kimmo Kutinlahden ja libero Juho Rajalan. Libero Rajala ei tosin voi peleissä hoitaa kapteenin tehtäviä, koska lentopallon säännöt eivät mahdollista liberolle kapteenin roolia.

- Kyllähän kapteenien tärkeimmät tehtävät ovat jossain muualla kuin otteluita edeltävässä arvonnassa. Meillä on erinomaisen hyvä kapteenitrio alkavalle kaudelle, kommentoi Loimun päävalmentaja Vesa Kujanpää pilke silmäkulmassa.

Viime kausien kapteeni Henri Tuomi jatkaa edelleen pelaamista joukkueessa, mutta koska hänellä on tällä kaudella myös vähän valmennusvastuuta, niin kapteenin valinnassa hän ei päässyt ehdokkaiden listalle. Kapteenin tehtävät Tuomelta perivä Olli tekee jo kolmannen tulemisensa oranssi-mustaan peliasuun. Pelimiehenä Olli on jo kokenut ja paljon maailmaa nähnyt, mutta ikää miehellä on vasta 27-vuotta, joten passarina parhaat pelivuodet ovat vielä edessäpäin.

- ”Simppa” otti käytännössä kapteenin homman haltuunsa heti joukkueeseen tullessaan. Hän oli luonnollinen valinta kapteeniksi jo kokemuksensa ja karismaattisuutensa puolesta, lisää Kujanpää.

Loimu avaa kautensa pelien osalta lauantaina 1.9. Kerttulan liikuntahallissa, kun Tampereen Isku-Volley saapuu Raisioon harjoitusotteluun Loimun vastustajaksi.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää