Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu haki pikavoiton Korsosta

 

Loimu haki pikavoiton Korsosta


Raision Loimu avasi kauden voittotilinsä keskiviikkona vieraspelissä pääkaupunkiseudulla, kun Korson Veto taipui Loimun käsittelyssä lukemin 0-3 (22-25, 17-25, 17-25). KoVe aloitti ottelun terävästi Loimun vielä ihmetellessä ottelun myöhäistä alkamisaikaa ja isännät johtivat vielä toisella teknisellä aikalisällä 11-16, mutta erän lopun lähestyessä Loimun syöttö ja torjunta alkoivat toimia ja vierailijat kuroivat isäntien etumatkan kiinni.

Ensimmäisen erän hyvän nousun jälkeen ottelun voitosta ei enää syntynyt suurta taistelua vierailijoiden määrätessä sekä tahdin että suunnan. Tappiollisessa avausottelussakin hyvin toiminut torjunta oli yksi Loimun aseista myös Korsossa - saaliiksi tuli 12 torjuntapistettä kolmessa erässä. Suurimman määrän torjuntoja napsi Kimmo Kutinlahti, 6 kpl.

Loimun parhaana pelaajana palkittiin peliä tehokkaasti pyörittänyt passari Jani Sippola. Eniten pisteitä paukutti yleispelaaja Joni Savimäki, joka teki 18 pistettä tehoin +14 ja vastaanotti 54%:n tarkkuudella. Toinen yleispelaaja Jordan Du Fault pelasi hänkin huomattavasti liiga-avausta paremman ottelun. Avausottelussa 37 pistettä tehnyt hakkuri Dean Bittner oli keskiviikkona huilivuorossa ja Ossi Rumpunen päästettiin irti. Onnistujiin lukeutui keskiviikkona koko joukkue, sillä myös keskitorjujat Kimmo Kutinlahti ja Tuomas Koppanen sekä libero Juho Rajala.

Loimun kausi jatkuu kuluvan viikon lauantaina kotiottelulla, joka pelataan poikkeuksellisesti Turussa. Kupittaan Urheiluhalliin vieraaksi saapuu sarjaa johtava Oulun Etta. Pohjoisen miehet ovat keränneet kolme pistettä kuudentena olevaa Loimua enemmän, mutta pelejäkin heillä on jo yksi enemmän pelattuna.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää