Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koivusen ja Loimun tiet eroavat

 

Koivusen ja Loimun tiet eroavat


Kesken viime kauden loukkaantumisista kärsineen Loimun rinkiin liittynyt keskitorjuja Sami Koivunen ja Loimu ovat purkaneet sarjan kynnyksellä pelaajasopimuksen pelaajan aloitteesta. Viime kaudella tehty liigasopimus piti sisällään option nyt alkaneesta kaudesta ja option käyttö vahvistettiin keväällä.

Kesän Loimun mukana töiden ehdoilla harjoitellut Koivunen lähestyi Loimun johtoporrasta alle viikko ennen sarjan alkua ja kertoi ettei jaksa fyysisesti raskaan työn ja lentopallon yhdistämistä, joten yhteistuumin sopimuksen purkamisen todettiin olevan väistämätöntä.

Loimu joutui myöhäisen muutoksen myötä hankalaan tilanteeseen, etenkin kun keskitorjuja Henri Tuomen selkävaivat eivät salli pelaamista eikä harjoittelua. Tilanne on ajanut Loimun valmennuksen hakemaan uusia ratkaisumalleja, joista ensimmäinen näyte nähtiin maanantaina, kun nuori yleispelaaja Tuomas Koppanen debytoi keskitorjujana tehden 12 pistettä tehoin +11. Loimussa pohditaan hankalaan tilanteeseen eri ratkaisumalleja parhaillaan.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää