Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jenkkikeskari näytille Loimuun

 

Jenkkikeskari näytille Loimuun


Sami Koivusen sopimuksen purkamisesta ja Henri Tuomen selkävaivoista kärsivä Raision Loimu on saanut testiin keskitorjujan yhdysvalloista. Keskiviikkona neljän aikoihin Turkuun laskeutunut Daniel "Dan" McDonnell on 24-vuotias ja 200 cm pitkä keskitorjuja, joka on muiden Loimun jenkkivahvistusten tapaan B-maajoukkuetoiminnassa mukana. McDonnell oli toinen kuusikon keskitorjujista, kun Yhdysvallat voitti Pan Am Cupin kultaa heinäkuussa Dominikaanisessa Tasavallassa.

Reissuun Raisiota kohti McDonnell lähti Anaheimista maajoukkueen harjoituskeskuksesta, jossa hän ylläpiti kuntoaan sopimuksettomien maajoukkuetason maamiestensä kanssa. Harjoituksissa sparraajina on toiminut mm. David Leen, Evan Patakin ja Brian Thortonin tasoisia pelimiehiä. Aiemmin urallaan McDonnell on edustanut rapakon takana pokaaleita voittanutta UC Irvinen yliopistoa.

- Maailmalla on paljon hyviä pelaajia liikenteessä ja hintataso on viime vuosina tullut merkittävästi alaspäin. Yhdysvallat on hyvä suunta hakea vahvistuksia, koska siellä ei ole omaa ammattilaissarjaa, pelaajilla on hyvä työmoraali ja lisäksi verosopimuksen myötä urheilijat saavat myös tienata tietyn summan vuodessa verovapaasti. Ja lisäksi liittomaksut ja lennnot ovat Yhdysvalloista ihan järkevän hintaisia, kommentoi Loimun manageri Jukka Rajakangas.

Ulottuvan McDonnellin kanssa ei ole sovittu testijakson pituudesta, mutta mahdollista on että asiassa saadaan nopeitakin ratkaisuja. Loimun seuraava peli on lauantaina Naantalissa, jossa vastaan asettuu Saimaa Volley.

- Valmisteluja on tehty sen vuoksi, että siirron pitäisi onnistua nopeasti, jos Dan vakuuttaa meidät osaamisellaan. Täyttä varmuutta asiasta ei tietystikään ole, ennen kuin FIVB:n online-järjestelmässä keltaisen ja punaisen värin on kokonaan korvannut vihreä väri, taustoittaa Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen. 

- Olen odottanut kovasti tällaista mahdollisuutta. Olen kuullut seurasta ja sen menestyksekkäästä historiasta Dustin Wattenilta ja Jordan Du Faultilta. Kuulemani mukaan seura on menestyksennälkäinen ja täällä on mukava olla, joten haluan todella vakuuttaa valmentajan ja seurajohdon osaamisellani. Haluan päästä sopimukseen ja auttaa joukkuetta tavoitteidensa saavuttamisessa, kommentoi vasta Suomeen laskeutunut Dan McDonnell.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää