Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jenkkikeskari näytille Loimuun

Veikkausvinkit

 

Jenkkikeskari näytille Loimuun


Sami Koivusen sopimuksen purkamisesta ja Henri Tuomen selkävaivoista kärsivä Raision Loimu on saanut testiin keskitorjujan yhdysvalloista. Keskiviikkona neljän aikoihin Turkuun laskeutunut Daniel "Dan" McDonnell on 24-vuotias ja 200 cm pitkä keskitorjuja, joka on muiden Loimun jenkkivahvistusten tapaan B-maajoukkuetoiminnassa mukana. McDonnell oli toinen kuusikon keskitorjujista, kun Yhdysvallat voitti Pan Am Cupin kultaa heinäkuussa Dominikaanisessa Tasavallassa.

Reissuun Raisiota kohti McDonnell lähti Anaheimista maajoukkueen harjoituskeskuksesta, jossa hän ylläpiti kuntoaan sopimuksettomien maajoukkuetason maamiestensä kanssa. Harjoituksissa sparraajina on toiminut mm. David Leen, Evan Patakin ja Brian Thortonin tasoisia pelimiehiä. Aiemmin urallaan McDonnell on edustanut rapakon takana pokaaleita voittanutta UC Irvinen yliopistoa.

- Maailmalla on paljon hyviä pelaajia liikenteessä ja hintataso on viime vuosina tullut merkittävästi alaspäin. Yhdysvallat on hyvä suunta hakea vahvistuksia, koska siellä ei ole omaa ammattilaissarjaa, pelaajilla on hyvä työmoraali ja lisäksi verosopimuksen myötä urheilijat saavat myös tienata tietyn summan vuodessa verovapaasti. Ja lisäksi liittomaksut ja lennnot ovat Yhdysvalloista ihan järkevän hintaisia, kommentoi Loimun manageri Jukka Rajakangas.

Ulottuvan McDonnellin kanssa ei ole sovittu testijakson pituudesta, mutta mahdollista on että asiassa saadaan nopeitakin ratkaisuja. Loimun seuraava peli on lauantaina Naantalissa, jossa vastaan asettuu Saimaa Volley.

- Valmisteluja on tehty sen vuoksi, että siirron pitäisi onnistua nopeasti, jos Dan vakuuttaa meidät osaamisellaan. Täyttä varmuutta asiasta ei tietystikään ole, ennen kuin FIVB:n online-järjestelmässä keltaisen ja punaisen värin on kokonaan korvannut vihreä väri, taustoittaa Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen. 

- Olen odottanut kovasti tällaista mahdollisuutta. Olen kuullut seurasta ja sen menestyksekkäästä historiasta Dustin Wattenilta ja Jordan Du Faultilta. Kuulemani mukaan seura on menestyksennälkäinen ja täällä on mukava olla, joten haluan todella vakuuttaa valmentajan ja seurajohdon osaamisellani. Haluan päästä sopimukseen ja auttaa joukkuetta tavoitteidensa saavuttamisessa, kommentoi vasta Suomeen laskeutunut Dan McDonnell.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Sunnuntaina iskettävään lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeiseen, ja tärkeään sellaiseen, kotipeliin valmistautuva Raision Loimu sai perjantaina mukavaa uutisoitavaa, kun tällä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa debytoinut ja aimoharppauksin kehittynyt yleispelaaja Väinö Rahko laittoi nimensä 2-vuoden jatkosopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää
Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Loimu sijoitus ja pudotuspelien kotietu ratkeaa kalkkiviivoilla

Jos on Mestaruusliigan otteluohjelmaa parjattu muutoin kauden aikana useammallakin suulla, niin ainakin sen laatija on saanut punottua mielenkiintoiset keitokset viimeisille runkosarjakierroksille taisteluun viimeisestä puolivälierien kotietupaikasta, eli 4. sijasta.

Lue lisää
Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Ottelukohtaisella sopimuksella Raision Loimun riveihin aivan Mestaruusliiga kauden kynnyksellä liittynyt maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo ei palaa enää viime sunnuntain EM-karsintaottelun jälkeen Loimun riveihin.

Lue lisää
VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun.

Lue lisää
Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden kaksi ensimmäistä lentopallon Mestaruusliiga-kohtaamista olivat päättyneet kotivoittoihin eikä kolmas tehnyt poikkeusta tässä suhteessa, kun Loimu pesi tiikerit Kerttulan liikuntahallissa puhtaasti luvuin 3-0.

Lue lisää
Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Lauantain vieraspeliin Kokkolassa valmistautuva Raision Loimu on hankkinut riveihinsä loukkaantuneen Verneri Vetriön jättämää aukkoa paikkaamaan 67 miesten maaottelua pelanneen yleispelaaja Jan Heleniuksen.

Lue lisää