Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu päätti isänpäivän voittoon

 

Loimu päätti isänpäivän voittoon


Raision Loimu palasi 645 katsojan iloksi voittokantaan kotihallissaan isänpäivän iltana, kun Muuramen Lentopallo kukistui suoraan kolmessa erässä numeroin 3-0 (25-23, 25-21, 25-20). Kolmen pisteen voitto pitää Loimun mukana sarjan keskikastin tasaisessa kamppailussa. Tuikitärkeiden pisteiden ohella sunnuntaina oli tärkeää se tapa ja ilme, jolla Loimu voiton nappasi. Johtajuutta ja asennetta oli aiempia tappiopelejä selvästi enemmän kentällä.

- Olen erittäin tyytyväinen joukkueen ilmeeseen. Vaikka hävittiin mainostaulujen läpi haettuja pitkiä taistelupalloja, niin hyvä ilme pysyi silti koko ajan yllä. Johtajuutta alkaa löytyä ja yhteispelimme kehittyy koko ajan, kehui Loimun päävalmentaja Vesa Kujanpää omiaan.

MuurLen kokoonpano ongelmat eivät olleet helpottaneet, vaan ainoana pelikuntoisena passarina matkassa oli viikko sitten hätäavuksi mukaan tullut Petri Myllymäki, joka suoriutui iltapuhteestaan ihan kelvollisesti. Loimun vakiokokoonpanosta Jordan Du Fault kävi viime viikonlopun nilkkatapaturman jälkeen vain lyhyen hetken ajan avauserässä kentällä. Ossi Rumpunen tuurasi hyvin Du Faultia hihahommissa.

Kotijoukkue hallitsi virheiden sävyttämää ottelun avauserää alusta alkaen, mutta erän loppupuolella MuurLe kiri rinnalle asti ja erän voittomarginaali oli lopulta vain kaksi pistettä. Ottelun alkuun erityisesti valmistautumissaan panostanut Loimu ei saanut pidettyä keskittymistään yllä syöttöruudussa. Teknisellä aikalisällä tilanteessa 14-9 kotijoukkue oli tehnyt jo viisi syöttövirhettä. Vierailijat olivat hengessä mukana ja heillekin oli tuohon mennessä kirjattu jo kolme syöttövirhettä. Avauserässä nähtiin lopulta molemmilta joukkueilta peräti kahdeksan syöttövirhettä.

Toiseen erään molempien joukkueiden syöttötyöskentely parani. Erää edettiin MuurLen komennossa aivan loppumetreille asti mutta tilanteesta 20-21 Loimu teki putkeen viisi pistettä ja vei toisenkin erän nimiinsä. Kolmas erä noudatti ensimmäisen erän kaavaa, eli Loimu hallitsi erää MuurLen taistellessa ja sinnitellessä hyvin mukana. Erävoittoon vaadittava lopullinen puristus keski-suomalaisilta jäi kuitenkin puuttumaan.

- Tänään taisteltiin hyvin, mutta yksittäiset omat virheet hankalissa paikoissa tappaa aina hyvät vaiheet, manasi MuurLen päävalmentaja Juhana Autio.

Loimun, ja samalla koko ottelun, parhaan pelaajan valinta oli suhteellisen helppoa. Vaikka onnistujia oli useita, niin passari Simo-Pekka Olli oli selvästi palkinnon arvoinen. Olli oli ensimmäisen isänpäivänsä kunniaksi todella hyvällä pelipäällä. Tehokkaan hyökkäyspelin pyörittämisen häneltä löytyi nyt myös aiemmissa peleissä kaivattua johtajuutta. MuurLen parhaaksi pelaajaksi valittiin yleispelaaja Caio Maluf. Hänen lisäkseen hakkuri Isoton onnistui kohtalaisesti, kuten myös passari Myllymäki. Isoin pettymys oli ulkomaalaiskeskitorjuja Mario Dos Santos, joka oli kentällä haluttoman oloinen ja teki kolmessa erässä vain 2 pistettä jääden tehoissa 2 pistettä pakkasen puolelle. Torjuntoja hänelle ei kirjattu ainuttakaan.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää