Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saimaa Volley haki voiton vuoristorataan palanneelta Loimulta

 

Saimaa Volley haki voiton vuoristorataan palanneelta Loimulta


Raision Loimu hävisi kuluvalla kaudella toistamiseen kotikentällään Saimaa Volleylle lukemin 2-3. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti eikä kummallakaan voi väittää olleen etua kotikentästä, sillä kaikki kohtaamiset ovat päättyneet vierasvoittoon. Sarjapisteet keskinäisistä otteluista ovat jakaantuneet Loimun hyväksi 5-4.

Loimu ehti jo kauden vanhetessa päästä eroon sitä vaivanneesta vuoristorataongelmasta, mutta lauantaina isäntäjoukkue joutui jälleen melkoiseen vuoristorataan. Ottelun kaksi ensimmäistä erää kotijoukkueen vastaanotto oli luvalla sanoen luokatonta. Tästä huolimatta avauserä päättyi kotivoittoon hyvän torjuntapelaamisen sekä kaksikon Sippola – Bittner ansiosta.

- Kaksi erää vastaanotto oli todella huonoa. Ensimmäinen erä voitettiin 40 % vastaanotolla, mutta toista ei sentään enää, kun vastaanotto oli 26 %, kommentoi Loimun valmentaja Vesa Kujanpää.

Kolmannessa erässä Loimu sai vastaanottonsa kuntoon, mutta hyökkäystehot jäivät yhä vaatimattomiksi. Vierailijoista sen sijaan Eetu Pennanen pelasi virheettömän erän, mikä siivittikin vierailijat erävoittoon. Molemmat valmentajat hakivat ottelun aikana aktiivisesti apuja vaihtopenkiltä. Loimun Kujanpää onnistuikin vaihtoruletissaan pisteen arvoisesti vaihtamalla neljänteen erään hakkuriksi Joni Savimäen ja passariksi Simo-Pekka Ollin. Neljäs erä oli vierasjoukkueen pahin notkahdus eikä Saimaasta ollut haastamaan Ollin ja Savimäen sytyttämään Loimua. Kotijoukkueen piristyminen näytti kestävän ottelun loppuun asti, mutta viidennessä erässä tilanteessa 13-10 syöttämään astellut Paul Sanderson oli eri mieltä ja nosti joukkueensa erä- ja otteluvoittoon.

- Hakkuri Bittner hyytyi vähän enkä ollut täysin varma johtuiko se vain hänestä vai myös passarista, niin hain uutta rytmiä vaihtamalla molemmat. Olli ja Savimäki tulivatkin hyvin sisään ja pelasivat pisteen meille, kehui Kujanpää vaihtopelaajiaan.

- Olen tyytyväinen voitosta, mutta en pelistä kokonaisuutena. Vaikka meillä oli lopussa vähän tuuriakin mukana Sandersonin syöttövuorolla, niin hyviä ratkaisujakin tehtiin lopussa, kommentoi Saimaa Volleyn valmentaja Guntis Atars.

Loimun parhaaksi pelaajaksi valittiin vaihdosta hyvin sisään tullut Simo-Pekka Olli. Jos vastaanotto oli tuuliajolla kolmatta ja neljättä erää lukuun ottamatta, niin torjuntapelaaminen oli totutun hyvää läpi ottelun. Loimu voittikin torjunnoissa Saimaan lukemin 22-14. Vierailijoista parhaaksi palkittiin libero Mikko Sairanen, mutta yhtä hyvin palkinnon olisi voinut antaa Paul Sandersonille tai Byron Fergusonille.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää