Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Debytoiko Venezuelalaislaituri Loimussa VaLePan tähtisikermää vastaan?

Debytoiko Venezuelalaislaituri Loimussa VaLePan tähtisikermää vastaan?

 

Raision Loimu palaa lentopallon Mestaruusliigassa tositoimiin joulu- ja Olympiakarsintatauon jälkeen lauantaina kun Kerttulan liikuntahalliin saapuu vierailulle tähtisikermä Sastamalasta. Loimun pelaajista Ville Juntura palasi maajoukkueen edustustehtävistä jo viime viikolla, mutta meksikolaishakkuri Daniel Vargas vasta tämän viikon keskiviikkona. Junturan ja Suomen Rio-unelma meni karsinnoissa murskaksi, mutta Vargas jatkaa Rion paikan jahtaamista vielä toukokuun jatkokarsinnoissa.

VaLePa-ottelut ovat olleet viime vuosina kauden odotetuimpia otteluita Raisiossa. Sitä se on myös tällä kaudella, vaikka kesällä Loimusta VaLePaan siirtynyt Urpo Sivula ei olekaan vielä kesäisen loukkaantumisen jälkeen pelikunnossa. Upin poissaolosta huolimatta VaLePan isoin resurssein kootusta joukkueesta löytyy nimekkäitä maajoukkuemiehiä jonoksi asti. VaLePan passipeliä pyörittää Eskon veljekset, kun Antti sai rinnalleen pitkän ja menestyksekkään uran ammattilaiskentillä pelanneen Mikon täksi kaudeksi. Hänen lisäkseen VaLePan vahvan materiaalin kulmakiviä ovat muiden muassa Olli Kunnari, Elviss Krastins sekä uusi venezuelalaishakkuri Jesus Chourio.

Loimu testasi ennen joulutaukoa yhdysvaltalaista yleispelaaja Jace Olsenia, mutta ei lopulta tehnyt sopimusta hänen kanssaan. Vuodenvaihteen jälkeen testattavaksi saapui venezuelalainen Luis Arias (196 cm, 26v). Arias on pelannut maajoukkueessakin sekä yleispelaajana että hakkurina, joten häneltä löytyy monipuolisuutta, jota Loimu on materiaalinsa leventämiseksi hakenutkin. Tällä hetkellä näyttää siltä että Arias saattaa pukeutua oranssi-mustaan asuun jo lauantain ja tiistain kotipeleissä VaLePaa ja Lakkapäätä vastaan.

Arias on pelannut seurajoukkuetasolla kerran aiemmin myös Mestaruusliigassa, mutta silloin visiitti Saimaa Volleyssa jäi viiden ottelun mittaiseksi perhesyiden vuoksi. Suomen ja kotimaansa lisäksi hän on pelannut mm. Sveitsin liigaa sekä viime kauden Libanonissa. Maajoukkueessa hän on edustanut Venezuelaa MM-kisoissa, Maailmanliigassa ja Olympiakarsinnoissa. Loimun libero Joel Silva ja Arias ovat pelanneet kerran urallaan samassa joukkueessa. Tämä tapahtui Italiassa pelatussa MM-turnauksessa vuonna 2010.

Loimu - VaLePa
la 16.1. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää