Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Veikkausvinkit

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

 

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan. Hyvin sujuneiden Mestaruusliiga- ja CEV Cup -pelien jälkeen kiinnostusta tähtihakkurin hankintaan oli muuallakin, kuten esimerkiksi Venäjän liigasta.

Al Arabi on yksi Qatarin liigan huippuseuroista ja he olivat toimissaan nopeita. Seuran brasilialainen maajoukkuehakkuri Leandro Vissotto siirtyi tammikuun 5. päivä Italian A1 liigaan Monzan riveihin ja Al Arabi teki välittömästi tarjouksen Chemosille ja Loimulle kenialaishakkurin sopimuksen ulosostamisesta. Harkinta-aikaa ei annettu, sillä Al Arabi halusi uuden hakkurin paikanpäälle jo perjantaiksi.

- Tämä on minulle askel eteenpäin urallani. Uskon että kokemuksesta Qatarissa tulee hieno. Olen kiitollinen Loimulle että he mahdollistivat tämän siirron minulle. Harmittaa että kausi jää täällä kesken, mutta tämä oli sellainen mahdollisuus, josta en olisi millään halunnut kieltäytyä, kommentoi keskiviikkona Istanbulin kautta Qatariin lähtenyt Chemos.

Chemosin sopimus on tiettävästi ensimmäinen ulosostettu pelaajasopimus Loimun 59 vuoden historian aikana. Loimulle päätös oli vaikea, mutta tavallaan myös helppo, sillä yksi seuran tavoitteista on kasvattaa pelaajia isompiin ympyröihin. Lisäksi Al Arabilta tullut tarjous oli taloudellisesti houkutteleva pelaajan lisäksi myös seuralle. Tehty päätös tukeekin osaltaan Loimun mahdollisuuksia jatkaa seuran viime keväänä käynnistämää kahden vuoden kehitysprojektia. Eilen tiedotettu uusi valmentaja Daniele Capriotti jatkaa projektin toisen vuoden Loimussa ja nyt haetaan vahvistusta, jonka kanssa voitaisiin katsoa yhteistyötä ensi kaudellekin. Kotimaisesta pelaajarungosta valtaosalla on jo voimassa olevat sopimukset myös ensi kaudesta.

- Yritimme jo aiemmin jatkosopimusta ensi kaudelle, mutta Chemos halusi katsoa isompien liigojen kiinnostusta. Eli joka tapauksessa olisimme menettäneet hänet kesällä. Nyt siirrosta saatu korvaus auttaa meitä jatkamaan seuran viime keväänä käynnistämää projektia, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Loimu kartoittaa parhaillaan kansainvälisiä pelaajamarkkinoita ja täydennyksiä on tulossa joukkueeseen vielä ennen tammikuun lopussa umpeutuvaa siirtoikkunaa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun.

Lue lisää
Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden kaksi ensimmäistä lentopallon Mestaruusliiga-kohtaamista olivat päättyneet kotivoittoihin eikä kolmas tehnyt poikkeusta tässä suhteessa, kun Loimu pesi tiikerit Kerttulan liikuntahallissa puhtaasti luvuin 3-0.

Lue lisää
Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Lauantain vieraspeliin Kokkolassa valmistautuva Raision Loimu on hankkinut riveihinsä loukkaantuneen Verneri Vetriön jättämää aukkoa paikkaamaan 67 miesten maaottelua pelanneen yleispelaaja Jan Heleniuksen.

Lue lisää
Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää