Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

 

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen. Tällä voittoputkella oranssi-mustat ovat nousseet sarjassa jo neljännelle sijalle. Pyhäinpäivänä, eli tulevana sunnuntaina, Loimun vireen saapuu Kerttulan liikuntahallin parketille mittamaan Sampo Volley Pielavedeltä.

Loimu voitti viime viikonloppuna vieraissa sekä Vantaa Ducksin että Akaa Volleyn. Mestaruusliigan pelaajatilastoissa Tuomas Koppanen vankisti asemaansa torjuntapörssin kärkipaikalla ja hänen taakseen toiseksi kiilasi Trent O’Dea. Pistepörssissä Gino Naarden nousi toiseksi. Sampo aloitti sarjan viidellä voitolla, mutta sen jälkeen on tullut tappiot sarjan kärkikaksikolle, eli Ettalle ja VaLePalle.

Savolaiset ovat joutuneet pelaamaan jo tovin ilman ykköspassari Petteri Penttistä, jonka vaivasta ensimmäistä kauttaan liigassa valmentava entinen huippulibero Timo Tolvanen on ollut vaitonainen. Penttisen pelikunnosta ei siis ole tarkkaa tietoa Sampon viikonlopun Lounais-Suomen tuplakiertuetta ajatellen. Penttisen paikan ykköspassarina on ottanut loimaalaislähtöinen Aleksi Kössi. Joukkueen toiseksi passariksi on tullut Maaningan Mahdin ykkössarjajoukkueesta 17-vuotias Fedor Ivanov, jonka isä Sergei on voittanut Loimun riveissä Suomen mestaruuden.

Loimun syömähampaita viime aikojen voitto-otteluissa ovat olleet erityisesti hakkuri Gino Naarden sekä joukkueen keskitorjujat, joista Trent O’Dea on kunnostautunut hyökkäämisessä ja Tuomas Koppanen torjumisessa. Passari Scott Fifer on parantanut peliään jatkuvasti kauden edetessä ja yleispelaajakaksikkona päävastuun kantaneet Verneri Vetriö ja Ossi Rumpunen ovat olleet varmoja omilla tonteillaan. Sampon syömähampaita ovat yleispelaajat ex-loimulainen Enderwin Herrera ja viime kaudella Mestaruusliigan pistepörssin voittanut virolainen Andrus Raadik. Heidän rinnallaan hakkuri Eetu Häyrinen on esittänyt lupaavia otteita alkukaudesta.

LOIMU – SAMPO
su 5.11. klo 17:00, Kerttulan liikuntahalli, Raisio

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää