Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPK:lla vuorossa kotiottelu

 
TPK:lla vuorossa kotiottelu

Tiistaina kauden ensimmäisen tappionsa virallisissa peleissä kokenut ja samantien Cupin urakkansa päätöseen tämän kauden osalta saanut Turun Pallokerhon futsaledustus palaa huomenna, lauantaina 20.11 pitkästä aikaa pelaamaan omaan halliinsa ja kotiyleisönsä eteen.

Viikonvaihteen ensimmäisessä matsissa Samppalinnan palloiluhallilla Aurajokivarren ylpeys saa vastaansa kaksi viimeisintä liigamatsiaan (GFT ja Ilves) mahdollisimman niukasti hävinneen Sievi Futsalin Pohjois-Pohjanmaalta, joka vähäisistä sarjapisteistään huolimatta on esittänyt ihan kelpo otteita kauden 2010-2011 liigassa.

Täksi kaudeksi Oulun Tervareista sarjanousijoiden peräsimeen siirtyneellä Jani Paanasella on käsissään aika hyvän oloinen nippu pelimiehiä ja vielä alkukaudesta hieman peliään etsineen joukkueen olettaisikin pikkuhiljaa olevan hioutunut sellaiseen iskuun, että se kykeneen haastaamaan ihan kenet vain ja missä tahansa täysistä sarjapisteistä.

Sievi Futsalin tehomies alkukauden aikana on ollut mm. edellisen pelin Espoolaisia vastaan varoitustilin täyttymisen takia huilannut hiukea taitoniekka Radik Akhmetkhanov (5+2), joka johtaa myös Veikkauspörssiä. Pallokerholaisten harmiksi kaveri on viikon vaihteessa taas pelikelpoinen.

Hieman alkukauden peleissä ailahdellut Pallokerho on muutamista pettymyksiin päättyneistä taistoistaan huolimatta edelleen se on ainoa joukkue, jolla ei tappiota tämän kauden liigapeleistä ole vielä tilillään. Kuudesta alkukauden pelistään ”Siniset” ovat saaneet saalistaneet kolme voittoa (TP-Kaarle, Sievi ja KaDy) ja kolme tasapeliä (PoPa, TP-Kaarle ja KaDy), eli keskinkertaisista esityksistään huolimatta joukkueen sarjasijoitus on tällä hetkellä kolmas ja eroa kärkijoukkue Ilvekseen on vain kolme pistettä.

TPKn hyökkäyspeli on kauden ensimmäisellä kolmanneksella toiminut varsin mallikkaasti ja 25 osumallaan se on koko sarjan toiseksi tehokkain joukkue. Aurajokivarren ylpeiden tehoista hyökkäyspäässä ovat vastanneet lähinnä ”Isojen poikien” kolmikko , eli maajoukkueessakin jälleen
kokeilemassa käynyt Petteri Pitkänen (8+4), ensimmäistä kauttaan liigakentillä esiintyvä Matti Heimo (7+3) sekä Kai Lempinen (2+6).

Pallokerho on viime peleissä myös saanut alkukaudesta hieman hakusessa olleen puolustuspelinsä
jotakuinkin kuntoon ja Kaganin käskyttämälle jengille ei pariin viime peliin ole tullut takaiskumaaleja enää ollenkaan samaan malliin, mitä esimerkiksi vielä kuukaisi sitten pelatuissa otteluissa.

Turun Pallokerhon viikonlopun miehistöstä puuttuu varmuudella ainakin uudestaan tiistain Espoon ottelussa loukkaantunut Marko Laaksonen, ja työkiireiden takia sivussa oleva Petteri Pitkänen. ”Petterin korvaa ihan yksi yhteen kakkosjoukkeen vahvuudesta mukaan jälleen nouseva pelaajavalmentaja Aki Karjula, mutta Makken korvaajan kanssa meillä onkin hieman enemmän tekemistä” oli Kaganin viesti joukkueelle torstain valmistavissa treeneissä. Valmentajan valinta mahdollisuuksia mutkistaa myös se tosiseikka, että myös joukkueen kakkosmaalivahti Andrei Iljin on tällä hetkellä loukkaantuneiden kirjoissa.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää