Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

 
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä. Aurajokivaren ylpeys kohtaa Samppalinnan muovilla lauantaina 15.01.2011 15:00 alkavassa matsissa hallitsevan Suomenmestarin, ja sarjan piikkipaikkaa vakuuttavasti tällähetkellä hallussan pitävän Ilves FS:n.

Futsalmaajoukkueen kantavia voimia vilisevän tamperelaismiehistön viimeaikaisia matseja tarkastellessa käy ilmi joukkueen museltava ylivoima kuluvan kauden futsal-liigassa. Kuudesta viimeisimmästä kamppailustaa Pulkkisen käskyttämä miehistö on napannut viisi voittoa ja yhden tasapelin, joka kertoo siitä että joukkueen pelaamisesta ei juuri heikkouksia löytyne.

Ilves FS ei viime kausien aikana Turusta juuri pisteitä ole hakenut, vaan kotijoukkue Pallokerho on yleensä ollut tyly isäntä tamperelaisryhmälle. Juuri nyt vaikuttaisi kuitenkin, molempien joukkueiden kuntokäyriä tarkastellessa siltä että tälläkertaa keltanutuilla olisi enemmän kuin hyvä mahdollisuus käydä hakemassa tämän hetkisestä Euroopan kulttuuripääkaupungista täysi pistepotti, ja vankistaan näin entisestään vahvaa sarjajohtoaan.

Samppalinnan isäntä Turun Pallokerho on viime aikoina ollut tulosten valossa aivan yössä niin liiga kuin cup matseissakin, pohjanoteerauksena viimeviikonlopun nöyryyttävä kotitappio Espoolaista liigakakkosta Golden Futsal Teamia vastaan. Pallokerhon peliesitykset eivät, viimekierroksen kotiottelu poislukien, kuitenkaan ole olleen niin heikkoja mitä kuntopuntari antaisi ymmärtää vaan joukkue on monasti ollut pelissä jopa hallitseva osapuoli ja hieman paremmalla onnella sekä keskittymisellä joukkueella saattaisi olla huomattavasti nykyistä enemmän sarjapisteitä. 

Takavuosina kovankotijoukkueen maineen itselleen luoneet Turkulaiset ovat kuluvalla kaudella olleet varsinkin kotoisella Samppalinnan muovillaan todella vieraskoreita. Samppalinnasta ilman pisteitä liigamatsin päätteeksi ovat poistuneet vain FT-Kemi-Torniolaiset, ja tähän tilastoon joukkue todellakin tarvitsee muutoksen mikäli meinaa pelata playoffeja futsal-kauden 2010-2011 päätteksi.

Kerhon edustusjoukkue on viikonloppua kohden mentäessä fyysisesti jotakuinkin terve, ja poissaolijoiden listasta löytyvätkin lähinnä kokkauden enemmän tai vähemmän ryhmän vahvuudesta puuttuneet pitkäaikaispotilaat, eli Kaganilla on siinä suhteessa paremmat lähtökohdat tulevaan Ilves peliin kuin viikontakaiseen GTF peliin valmistautuessa.

Turun Pallokerhon futsal-edustus toivottaa kaikki futsalin ystävät tervetulleiksi seuraamaan lauantain matsia Samppalinnan palloiluhallille (Itäinen pitkäkatu 47) kello 15:00 alkaen. Tule mukaan kokemaan elämyksiä nopean pelimme ja upean joukkueemme parissa. Futsal on parasta paikan päällä.

Liiga jää kuluvan viikon jälkeen jälleen parin viikon maaottelutauolle. Maaottelutauolla Kerho tulee pelaamaan hyväntekeväisyys ottelun FC Interin veikkausliiga miehistöä vastaan.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää
TPK lauantaina MadMaxin vieraana

TPK lauantaina MadMaxin vieraana

Aurajokivarrenylpeys matkustaa lauantaina, viikonlopun ainoaan otteluunsa, Valkeakoskelle jossa se kohtaa kynsinhampain pudotuspelipaikasta taistelevan Mad Maxin.

Lue lisää