Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

 
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen. Aurajokivarren ylpeydellä on lauantaina ohjelmassa Länsi-Suomen läänin derby kun Porin Palloilijat saapuvat vierailulle Samppalinnan palloiluhallille.
 
Lauantain vieraat omaavat vielä näin muutamaa kierrosta ennen runkosarjan loppua pienoisia mahdollisuuksia päästä kauden päätteksi pelaamaan playoff-pelejä sekä tätä kautta myös taistelemaan mitaleista, mutta se vaatii Satakuntalaisilta pikkuhiljaa täysien pistepottien ottamista käymistään kamppailuistaan.

Porilaisjoukkueelle heidän viimeaikaiset ottelunsa ovat olleet todellista tervanjuontia, ja pisteitä ei joukkueen tilille ole tullut miesmuistiin. Joukkueelle tunnusomaista on kuluvalla kaudella ollut hävitä nimenomaan ne tärkeät ottelut, siitä viimeisimpänä esimerkkina kotitappio viimeviikonlopulta Valkeakoskelaista Mad maxia vastaan. Pelkillä voitoilla Torniolaisista vältetään lähinnä liigakarsinnat, ei pelata mitaleista se on jo varmaan ymmärretty joukkueen valmennuksessakin niin kuin sekin tosiasia että joukkueen kausi on periaatteessa loppu seuraavan liiga tappion jälkeen. Siksi joukkue tullee lauantaina Samppalinnaan mitä ilmeisimmin, vain ja ainoastaan voittaamaan peliä.

Pallokerhon tilanne on hieman Porilaisia parempi vaikka Maxien viimeaikaisen piristymisen myötä myös turkulaiset tarvitsevat kipeästi lisäpisteitä jäljellä olevista liigaotteluistaan. Kaganin joukkojen tämänhetkinen sarjasijoutus huomioonottaen joukkueeelle tosin saattaisi porilaisten kohtaamisesta kelvata jopa tasapelikin (niinkuin myöhemmästä Mad max pelistäkin), sillä tällöin joukkueiden piste-ero pysyisi samana 15.kierroksen ottelunkin jälkeen.

Pallokerhon helmasyntinä on kuluvan kauden peleissä ollut vaikeudet tasaisten kamppailujen vääntämisessä voitoiksi. Vaikka joukkueen parhaat pistemiehet esiintyivätkin vielä muutama kierros sitten ihan liigan pistepörssin kärkisijoilla niin maalinteko on jokatapauksessa tuottanut joukkueelle todellisia vaikeuksia tosipaikoissa. Joukkue oli viimeinen joukkue koko liigassa joka koki tappion kaudella 2010-2011, ja edelleen joukkueella on vähiten tappiota kärkikaksikon ulkopuolelta mutta lukuisat, turhauttavat tasapelit ovat jättäneet joukkueen kauaksi liigan kärkisijoista.

Viikonlopun kamppailuun Turun Pallokerho joutuu lähtemään valitettavasti todella siipirikkoisena.
Kagan ei saa lauantain miehistöönsä mukaan muunmuassa pelikieltoaan kärsivää Kai Lempistä. Kaitsun tavoin normaalista ykköskentästä puuttuvat sekä Petteri Pitkänen (Inter matsissa kolhittu polvi) kuin myös Cuong Tran (flunssa). Toisesta kentällisestä Kerholta peliin väliin tulee jättämään varsinkin puolustuspelillisillä ansioillaan kauden mittaan kunnostautunut Marcelinho, joka kaatui maanantain treeneissä oman kätensä päälle. Joukkueen brassitähden uusiutunut vamma vaatii parin viikonlevon ja pelaajaa odotellaan seuraavan kerran mukaan vasta joukkueen pohjoisenkiertueelle.

Turun Pallokerhon futsal-edustus toivottaa kaikki futsalinystävät tervetulleiksi seuraamaan lauantaista matsiamme Samppalinnan palloiluhallille (Itäinen pitkäkatu 47) kello 19:00 alkaen. Joko Kagan on itse kentällä ja sapuuko Kerhon vanha ykkösnimi Joonas Laurikainen Sinimyrskyn mukana Samppalinnan pihkalle. Muunmuassa näihin kysymyksiin saanemme vastauksen lauantai iltana. Tule mukaan kokemaan elämyksiä nopean pelimme ja upean joukkueemme parissa. Futsal on parasta paikan päällä.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Niko Kagan

26.6.1977
Tiedot

Kai Lempinen

Tiedot

Petteri Pitkänen

17.4.1981
Tiedot

Coung Tran

1.2.1987
Tiedot


Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää
TPK lauantaina MadMaxin vieraana

TPK lauantaina MadMaxin vieraana

Aurajokivarrenylpeys matkustaa lauantaina, viikonlopun ainoaan otteluunsa, Valkeakoskelle jossa se kohtaa kynsinhampain pudotuspelipaikasta taistelevan Mad Maxin.

Lue lisää