Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Titans Ladies avaa kautensa Mynämäellä

 
Titans Ladies avaa kautensa Mynämäellä

Lacrossen naisten SM-sarja käynnistyy tulevana viikonloppuna Mynämäellä. Kestomenestyjä Turku Titans Ladies lähtee kauteen jahtaamaan jo kolmatta perättäistä mestaruuttaan. Turkulaiset punnitaan heti avausturnauksessa, sillä vastaan asettuvat pahimmat kilpakumppanit Helsinki Chiefettes ja Jyväskylä Queens.

Titans Ladiesin viime kauden mestarijoukkueen runko on säilynyt pääosin hyvin kasassa. Penkin takana on sen sijaan verestä voimaa, kun valmennuksesta vastaa Titansin miehiäkin luotsannut Mikko Tähkäpää. Kauteen valmistaumisessa on ollut pieniä ongelmia, sillä joukkue ei ole päässyt harjoittelemaan täydellä kokoonpanolla kuin ajoittain. Tähkäpää lähteekin Mynämäen otteluihin odottavin mielin.

” Helsinki ja Jyväskylä ovat kovia mittareita. Harjoitusotteluissa pelimme ei ole vielä pysynyt kasassa koko 60 minuuttia. Nyt vasta todella nähdään, miten uusi pelisysteemi on saatu ajettua sisään. Olen tyytyväinen, jos pystymme pelaamaan kaksi ehjää ottelua”, kommentoi Tähkäpää.

Mynämäen osaturnauksen otteluohjelma:

28.5.2011, Mynämäen urheilukeskus
Urheilutie 6, 23100 Mynämäki

10:00  Turku Titans Ladies - Helsinki Chiefettes   
11:20  Jyväskylä Queens - Lahti Predators Women     
12:40  Helsinki Chiefettes - Vaasa Wishpooshs Ladies     
14:00  Turku Titans Ladies - Jyväslylä Queens 
15:20  Vaasa Wishpooshs Ladies - Lahti Predators Women 

Titansin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle
Titans Ladies otti jälleen omansa

Turku Titans Ladies otti jälleen omansa lyömällä lacrossen SM-sarjan finaalissa Helsinki Chiefettesin 10-7.

Lue lisää

Titansin miehet ja naiset marssivat finaaliin

Sekä Turku Titansin miesten että naisten joukkueet pelaavat sunnuntaina lacrossen Suomen mestaruudesta.

Lue lisää

Turku Titans jahtaa jälleen kahta kultaa

Sekä Titansin miesten että naisten joukkueet selviytyivät lacrossen SM-sarjan Final Four –turnaukseen, jossa selvitetään Suomen mestaruuksien kohtalo.

Lue lisää

Irokeesit tulossa Turkuun

Lacrossen alle 19-vuotiaiden MM-kilpailujen viimeinen joukkue on varmistunut, kun Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoja edustavan Irokeesien maajoukkueen matkustusongelmat ratkesivat liki puoli vuotta kestäneiden neuvottelujen jälkeen.

Lue lisää

Titans selvään voittoon SM-avauksessa

Turku Titansin miesten joukkue avasi lacrossen SM-sarjan vakuuttavalla voitolla.

Lue lisää

Lacrossen kotikisoissa vahva turkulaisedustus

Suomen valmennusjohto teki try out -viikonlopun päätteeksi kovan päätöksen nimeten lopullisen 23 miehen kokoonpanon suunnitellun 30 sijasta.

Lue lisää