Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raision Loimulle pelaajat Ahvenanmaalta ja Pohjanmaalta

 

Raision Loimulle pelaajat Ahvenanmaalta ja Pohjanmaalta


Lentopallon Mestaruusliigakauteen valmistautuva Raision Loimu on tehnyt pelaajasopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa, joille tuleva liigakausi tulee olemaan uran ensimmäinen. Näiden kahden sopimuksen myötä Loimun joukkue on valmis tulevaan liigakauteen. Liigaringissä olevien pelaajien lisäksi ykkössarjaan nousseen Liedon Parman kanssa tehtävän yhteistyön kautta saattaa tulla vielä kauden aikana uusia kasvoja oranssi-mustaan peliasuun.

ENSIMMINEN AHVENANMAALAINEN PELAAJA MESTARUUSLIIGAAN

Alkavalla liigakaudella tullaan näkemään ahvananmaalaisen lentopalloilijan debyytti Suomen Mestaruusliigassa. Tiettävästi koskaan ennen Suomen pääsarjassa ei ole esiintynyt Ahvenanmaan lentopallokoulun kasvattia, mutta Loimu solmi 1+1 -vuotisen sopimuksen Maarianhaminasta kotoisin olevan yleispelaaja Verneri Vetriön kanssa (18 v, 192 cm).

Yhteys Vetriöön syntyi pelaajan omasta aktiivisuudesta mikä kuvastaa hyvin nuoren pelaajan intoa lentopallossa kehittymisen suhteen. Hän on JIK (Jomala) kasvatti ja on edustanut seuraansa Ruotsin sarjoissa. Lisäksi hän on esiintynyt Ahvenanmaan edustusjoukkueessa Natwest Island Gamesissä Isle of Wightillä tänä vuonna. Lentopallon lisäksi Vetriöllä on tavoite menestyä myös beach volley kentillä. Tänä kesänä hän pääsi osallistumaan kotisaarellaan FIVB:n World Tour osakilpailuun, mutta tie tyssäsi karsintapeleihin.

- Tavoitetta ensi kaudelle ja uralleni Suomessa on vaikea sanoa, kun en tiedä Suomen sarjoista juuri mitään, mutta tietysti SM-mitali olisi hieno saavuttaa. Minusta on kiinnostavaa nähdä millä tasolla Suomessa pelataan. Odotan innolla tulevaa debyyttiäni Mestaruusliigassa, kommentoi äidinkielenään ruotsia puhuva Verneri Vetriö.

ILMASILTA POHJANMAALTA RAISIOON TOIMII

Ilmasilta pohjanmaalta Raisioon tuo jälleen uuden kasvon Loimun joukkueeseen, kun Iiro Haaraniemi (21 v, 192 cm) liittyy oranssi-mustiin 1+1 -vuotisella sopimuksella. Haaraniemi on Seinäjoki Lentiksen kasvatti ja edustanut aikuisten sarjoissa ykkös- ja kakkossarjassa Seinäjoen Kuutosetia sekä ykkössarjassa Säkylän Urheilijoita viime kaudella.

Haaraniemi on perheensä toinen Loimua edustava lentopalloilija, sillä hänen isoveljensä, juuri Sampoon sopimuksen tehnyt Henri Haaraniemi, pelasi Loimussa kaudella 2007-2008. Iiro Haaraniemi on kova harjoittelija ja hän omaa potentiaalia kehittyä hyväksi liigatason keskitorjujaksi.

- Odotan ensimmäistä Mestaruusliigakauttani innolla ja motivoituneena. Haluan kehittyä pelaajana ja hämmentää lentopallopiireissä mahdollisimman pitkään, kommentoi Haaraniemi.

KAPTEENISTO VALITTU

Loimun lentopallon Mestaruusliigajoukkue on valinnut kapteenistonsa tulevaa kautta varten. Valinnoissa ei nähty yllätyksiä, vaan vastuu meni samalle kolmikolle kuin viime kaudella. 

Joukkueen kapteenin tehtävät saa siis hoitaakseen Loimun oma kasvatti keskitorjuja Henri Tuomi. Hän aloittaa lokakuun alussa kymmenennen kautensa Suomen pääsarjassa ja kokemusta on kertynyt maajoukkuepelien lisäksi myös Yhdysvalloista, Saksasta ja Latviasta, joten kapteenin tehtävän mukaan tuomat vastuut menevät kokeneille harteille.

Varakapteeneikseen Tuomi saa viime kauden tapaan kaksi kokenutta pohjanmaalaislähtöistä pelimiestä, kun näihin tehtäviin jatkokaudelle valittiin passari Jani Puputti ja keskitorjuja Kimmo Kutinlahti.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää
Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus

Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset hakkuri Atte-Elias Puholaisen ja yleispelaaja Tuomas Siirilän kanssa.

Lue lisää