Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu kohtaa sunnuntaina kotikentällään Tiikerit

 

Loimu kohtaa sunnuntaina kotikentällään Tiikerit


Runkosarjassa käynnissä huikea loppukiri

Mestaruusliigan runkosarjan loppukirissä on käynnistynyt loppusuora. Loimulla on jäljellä vielä ottelua. Vaikka sarjaohjelma on jälleen tänäkin vuonna saanut paljon kritiikkiä etenkin ottelurytmityksen osalta, niin ohjelma on onnistunut säilyttämään jännityksen aivan loppumetreille asti. Loimu taistelee edelleen neljännestä sijasta Kokkolan Tiikereiden ja Oulun Ettan kanssa, jotka molemmat Loimu kohtaa vielä kertaalleen päätöskierroksilla. Torstain vierasvoitto sarjassa toisena olevasta Hurrikaanista paransi Loimun asetelmia kotiedun tavoittelussa entisestään.

Sunnuntaina Loimu saa kotikentällä vastaansa Tiikerit. Kokkolalaiset johdattaa Raisioon Loimun oma kasvatti Tomi Rumpunen, joka joutuu sunnuntaina haastajan asemsta taistelemaan ottelun parhaan Rumpusen tittelistä, sillä pikkuveli Ossi on ollut liekeissä oranssi-mustassa uniformussa. Tiikerit menetti tällä viikolla sairastuvalle maajoukuehakkuri Lelu Ojansivun alaraajavamman vuoksi. Leluttomalta Tiikeri-koplalta löytyy kuitenkin toinenkin maajoukkuehakkuri, sillä Urpo Sivula täyttää Ojansivun saappaat erinomaisesti. Lisäksi Tiikereillä on kokoonpanosssaan Suomen maajoukkueeseen nousua tekevä libero Lauri Kerminen sekä Puerto Ricon maajoukkuepassari Edgardo Goas.

Sunnuntain ottelu on Loimun perinteinen Ympäristöottelu. Neljättä kertaa järjestettävä Ympäristöpäivä on Loimun tapa kantaa kortensaa kekoon tärkeissä ympäristöasioissa. Tapahtumassa mukana mm. ympäristö- ja energiavinkkejä antamassa ovat otteluisäntä Turku Energia sekä raisiolainen Tipitek. Ympäristöteeman innoittamana otteluisäntä tarjoaa jälleen hallin lipunmyyntiin tuleviin keräysastioihin käytettyjä paristoja tai hehkulamppuja palauttaville vapaalipun otteluun.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää